FEELS LIKE SUNDAY – STONEMUSE

FEELS LIKE SUNDAY

Min mandag har været rigtig søndags-agtig med kedelig rengøring, tøjvask, Dexter, lange gåture, café besøg og masser af kaffe. I morges tog jeg min nederdel fra Monki frem som jeg købte inden jeg smuttede til Filippinerne i januar i år – synes den fungerer ret godt med en rullekrave, sneaks og læderjakke. Seriøst, dør stadig lidt over de her sneaks.

This morning I took found my skirt from Monki, that I bought before visited the Philippines in January this year – I think it works quite well with a turtleneck, sneaks and my favorite black leather jacket. More pics to come!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

14 Comments
 1. Var det ikke april måned hvor du ikke måtte købe noget? ;) det gik vidst ikke så godt haha :D

  1. He he som skrevet har jeg fået de her sko af Andreas. Han fik vist ondt af mig ;)

 2. About last comment… så du havde købt de sneaks der.. og tænkte at du havde brudt aftalen, or? :) Jeg er slet ikke med på hvad der er sket på det sidste haha. Jeg kommenterede bare dét indlæg, fordi du altid tjekker kommentarerne på dine nyeste indlæg, ikke de ældre.. :3

  Jo tak, min ferie var vidunderlig. Der blev lige shoppet for 8.000.. uf, så skal der betales tilbage de næste par måneder desværre! :)

  1. Jeg fået skoene af Andreas :) Har jeg også skrevet et par gange men det er klart du overser det :)

   Men snyd med din lækre ferie. Kunne fandeme godt have brugt sådan en tur og 8000 lyder da meget rimeligt ;) he he

Leave a Reply

Your email address will not be published.