Farverige (og ret billige) tallerken opdateringer fra HAY

Det bliver vist ikke mere impulsivt end det her! Jeg er ikke den store fan af HAY, altså jeg synes det er pænt og sådan, men jeg følger dem ikke på instagram og jeg kender ikke deres nyheder. Efter at jeg havde drukket kaffe med Stinna i går eftermiddag, så ville jeg lige kigge forbi HAY (reklamelink), imens jeg havde en god bog i ørene, og jeg endte selvfølgelig med at komme hjem med en STOR pose.

Den flinke herre bag kassen forsikrede mig om, at de hele kunne komme i opvaske-maskinen (meget vigtigt) så jeg vaskede alle mine nye HAY sager i går og i dag, så tog jeg det hele i brug. Det er da smukke sager, synes I ikke?

Læs også: Mit orange telt (og 12 seje dynejakker til vinter)

Reklamlinks: Blå kop med understel, Gul skål fra, Lyserød tallerken

Reklamelinks: Blå kop med understel

Reklamelinks: Softice tallerken fra HAY

Reklamelinks: Gul skål, Lyserød skål, Gul tallerken

Reklamelinks: Lyserød skål

Og så er hurtigt smugkig på dagens frokost, som bestod af nudler med masser af grøntsager og en nem soja- og chilisauce. Dertil spiste jeg et par veganske nuggets og en halv avocado med jordnøddeolie, lidt salt og masser af sesam. Det smagte så skønt og jeg skal nok dele verdens nemmeste opskrift herinde på et andet tidspunkt.

Jeg ville egentligt ikke købe ‘kunstigt’ kød imens jeg spiser vegansk, men jeg handlede på tom mave og så røg der selvfølgelig et par nuggets i kurven. Oh well, worth it. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.