Fart på (og de sejeste sneakers som du måske har spottet på Instagram)

Det er er ikke meget, at jeg får kigget ind herinde (og jeg hader når det sker) men der er dæleme fart på de her dage. Denne uge byder på masser af arbejde, jeg skal til pressedage i KBH (Ditte og jeg skal flyve derhen i vandflyveren, så det skal nok blive interessant), Andreas og jeg daffer til USA sidst på ugen og så er der lejlighedskøbsprocessen, som vi forhåbentlig snart får en afslutning på. Jeg skal nok komme nærmere ind på hele processen og lidt om vores overvejelser og erfaring i forbindelse med bolig-køb, så stay tuned. Vi har i hvert fald været mange ting igennem, så der er en masse at tage fat på!

Okay, nu til det, som jeg har på. Min blazer er en gammel sag fra Envii, mine bukser er fra det nye danske mærke, Blanche (det samme er mit røde net by the way), og min trøje er fra Resume – så er jeg er iklædt en masse gode, danske mærker! De seje sneakers, kan I læse om nedenfor, da de kræver et helt afsnit for dem selv.

Læs også: Det er sgu vildt hvad sociale medier kan (og et kig på verdens sejeste sæt)

Reklame | Phew, det er længe siden, at jeg har fået så mange forespørgsler på et par sneakers, men da jeg delte et billede af de her sneakers på min story i går, så fik jeg en hulens masse klik og spørgmål om hvor de er fra. Det kan jeg sagtens forstå, da de er pænt badass, vildt smukke og så ser de jo bare superbehagelige ud – hvilket de også er – kan jeg afsløre.

Skoene er fra et mærke, som jeg ikke kender så godt, men som jeg helt sikkert har fået øjnene op for nu. Mine sneakers er fra et mærke, som hedder Sorel, modellen hedder ‘Kinetic’ og de kan fås online, men de kan også købes i Sportmaster, som netop har slået dørene op i Illum. De fåes i et en masse forskellige farver, men det var de sorte, som jeg endte med at købe, da de har en Balenciaga vibe over sig.

Læs også: Vi lever som nomader lige nu (men verdens smukkeste lampe er flyttet ind)

Nu vil jeg smække computeren i og køre ind til Aarhus for at kigge på lejlighed. Igen igen. Vidste I, at man ikke kan finde gode croissanter i Midtjylland? Det vidste jeg ikke, men det ved jeg nu, og jeg har den sygeste craving efter dem… så vi skal helt sikkert lave et pitstop på Briancon på vej hjem. Have a good one! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.