Hvilket kamera bruger du?
Jeg bruger et Sony Alpha 5000 hybridcamera med et 50 mm objektiv. Det er et billigt kamera og jeg kan helt sikkert anbefale det! Det kan optage skarpe videoer og der er selfiefunktion også.

Hvordan redigerer du dine billeder på bloggen?
Her på bloggen, har jeg lavet mit eget filter i Photoshop, som jeg smider over alle mine billeder. Det er det smarteste jeg har gjort for mig selv, og jeg kommer snart med en guide til, hvordan man selv kan lave sine egne filtre.

Hvordan redigerer du dine billeder på instagram?
Jeg bruger VSCO CAM app’en til alle mine billeder. Alle mine billeder på instagram er forresten også taget med en Iphone 6. Faktisk har jeg også lavet et par guides til instagram, som jeg håber at I vil kunne bruge og jeg nej, jeg kommer ikke til at afsløre hvilket filter jeg præcist bruger i VSCO CAM.

Hvilken uddannelse har du?
Er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet i Aarhus.

Gik du ikke på TEKO?
Jo, det gjorde jeg, men jeg blev nødt til at stoppe, da jeg ikke havde tid færdiggøre uddannelsen, hvis jeg skulle få bloggen og mit freelance arbejde til at hænge sammen. Jeg læste branding og marketing, og jeg kan umiddelbart ikke anbefale denne overbygning på TEKO, da niveauet var ret lavt. Det kan selvfølgelig have ændret sig :)

Hvordan tjener du penge?
Det gør jeg gennem ambassadørskaber, sponsorerede indlæg og reklamer. Jeg har tidligere skrevet lidt om min indtjening som blogger både her, her og her. Derudover, så arbejder jeg på lidt forskellige projekter og arbejder også som freelance fotograf for diverse virksomheder. Sommetider skriver jeg også artikler for andre medier, såeh, ja, jeg har egentligt bare ret mange projekter kørende hele tiden :)

Hvor høj er du?
Jeg er ‘kun’ 164 cm høj.

Hvordan får du råd til at rejse?
Det har jeg svaret lidt på her i det her indlæg: “sådan får jeg råd til at rejse + 7 tips som du kan bruge hvis du også vil afsted” og hvis jeg skal opsummere, så bruger jeg meget tid på at finde ud af hvor jeg kan spare og har det sjovt med det. Man er vel jyde.

Hvordan har du fået din hårfarve?
Det må I spørge min fantastiske frisør, Stinna Røgen, om. Hun er simpelthen den bedste frisør i Aarhus og hun er den eneste, som får lov til at røre mit hår.

Hvor kommer du fra?
Jamen, jeg er fra lille bitte Ikast i Midtjylland, men hvis du spørger om, hvorfor min hud er lidt mørk og hvorfor jeg har nogle halvasiatiske øjne, så er det fordi, at jeg er 50% filippiner. Apropos Filippinerne, så har mine forældre det mest fantastiske hus derovre (som jeg besøger så ofte som muligt) og så har jeg også lavet en rejseguide til Manila.