Ny podcast episode – hvorfor kan jeg ikke slippe følelsen af at være en faker?

Godmorgen derude, er I mon klar til en ny uge? Det er jeg ikke, da jeg blev syg henover weekenden, så dagen i dag, skal foregå under dynen. Jeg vidste bare, at jeg ikke skulle have drukket al den vin i lørdags og nu bøder jeg så for det. Øv!

Anywho, enough of this pity party. Her til morgen, har jeg fået redigeret og udgivet dagens podcast og jeg synes selv, at det er et mega interessant emne vi har taget op denne gang. Jeg håber virkeligt, at I kan relatere til det og det ikke kun er ‘os’ som sommetider går med de her tanker. Personligt, tager jeg ofte mig selv i at tænke: ‘åh nej, mon de snart gennemskuer at jeg ikke aner hvad pokker jeg render og laver?‘ og det har jeg forsøgt at knytte nogle ord til i dag. Lyt med:

Lyt til alle vores afsnit på soundcloud lige her og læs alle blogposts om vores lille podcast lige her.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Ah, det er jeg ked at høre! Hvor og hvordan lytter du med? Der er nemlig ikke noget galt i min ende :(

   1. Jeg hopper også med på den lidt dårlige lyd – i hvert fald sammenlignet med alle de andre. Jeg hørte den fra soundcloud på høretelefoner, som jeg altid gør. Nogle gange lød det som om at I kiggede den anden vej og snakkede. Måske I har siddet lidt langt væk nogle gange?

    Men virkelig et interessant emne. Du nævner på et tidspunkt at du ikke altid forstår hvorfor folk læser din blog og om du overhovedet har styr på det at blogge – det vil jeg bestemt mene du har. Og jeg kigger forbi din blog hverdag. Jeg synes du har styr på at blogge ;) og din content er altid godt at læse.

    1. Hej Emma!
     Det er simpelthen så mærkeligt. Må være noget med eksporteringen så. Eller måske er vi bare dårlige til at sidde stille? Hmm! Vi må forsøge igen!

     Og tusind tak for din kommenter. Vil jeg gemme til en anden god gang når jeg har lige netop de tanker, som desværre kommer engang i mellem :)
     Tusind tak, igen :)

 1. Jeg føler mig også som en faker, primært på universitetet, men har også følt det i samtlige arbejdssituationer jeg har stået i. Jeg har snakket med så mange om det nu, at jeg tror de fleste mennesker har det sådan nogle gange – gudskelov for det, haha!

  1. Det er bare mærkeligt ikke? Men godt man ikke er ene om at have det sådan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.