Få to jakker i én, du – se min nye vendbare jakke fra munthe i imiteret pels

Jeg er altid i Magasin. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid lige skal kigge forbi, når… Ja, nærmest altid. Jeg bor helt vildt tæt på og har jeg et ærinde i byen, så ender jeg altid lige med at kigge ind forbi. Sommetider, er det også bare for at tage en genvej, da jeg kan spare lidt tid på lige at gå igennem og det er jo også lidt farligt, da jeg nemt bliver forelsket i ting. Nåmenaltså, det var på en af mine smutture gennem Magasin at jeg spottede denne jakke. Verdens sejeste jakke fra Munthe i imiteret pels!

 

Jeg fik hurtigt overtalt mig selv (og derefter Andreas) til at jeg måtte tage dem med hjem fordi det (aller) sejeste ved denne jakke, er nemlig at den er vendbar… og så får man jo reelt to jakker i én, ikke? I weekenden var Andreas og jeg i Hamborg – der havde jeg selvfølgelig jakken med – og det så sådan her ud. Den er altså ret sej, hvis jeg selv skal sige det. Huen og skoene er New Balance, bukserne er fra Pieszak, den røde sweater er fra New Look og tasken er en Balenciaga.

 

Læs også: Det sker i din by – en smart kalender til nogle af Magasin’ aktiviteter

I forgårs, havde jeg jakken på igen, med den ‘fuzzy’ side udad. Den er lidt mere weird i det, men jeg elsker weird former og teksturer, så denne side, er helt sikkert mere mig. Sweateren med fine hals er fra Pieces, bukserne er fra Sparkz (yes, I læste rigtigt og jeg synes, at de er så nice), skoene er fra New Balance og tasken er fra yndlings Nunoo. Kaffen er en americano og er fra Starbucks, blot til info.

 

Umiddelbart kan jeg ikke finde et link til jakken på Magasin’s hjemmeside, men den hedder ‘Madelaine’ og fra Munthe og jeg ved, at stadig hænger et par stykker i Magasin, i Aarhus.

 

Læs også: En rejseguide til New York – 3 gode og pæne morgenmadssteder

Udgivet i samarbejde med Magasin.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.