Italiensk og socialt – en anmeldelse af Basso i Aarhus

Reklame | Andreas og jeg er så heldige, at vi bliver inviteret på restaurantbesøg i ny og næ – og i denne uge besøgte vi Basso, der netop har slået dørene op i de gamle Köd lokaler, som ligger i Skolegade. Mine forventninger var egentligt so so, men da vi trådte ind i restauranten så blev jeg meget, meget glad – der var nemlig gjort så meget ud af de lokaler, som vi allerede kendte og det var hyggeligt (og elegant) på en måde, som jeg ikke har set i Aarhus før.

Vi satte os ned og kiggede menuen igennem. Konceptet hos Basso er social dining og dvs. at man spiser en masse mindre retter, der kan deles ved bordet, så alle ved bordet får det samme. Jeg ville gerne prøve alt på menuen, men vi besluttede os for at prøve deres faste menu med 10 serveringer – vi fik bla.a. mæsket os igennem hjemmelavet mozzarella, grissini med parmaskinke og trøffelmajo (!) og et glas kyllingepaté med ristet brød, reduceret figenbalsamico og maldon salt. Hubba hubba. Prøv lige at se med her…

Læs også: Her kan du få ‘ostede’ pomfritter og ’smør-bløde’ bøffer

Som sagt, så fik vi hele 10 serveringer men jeg har ikke taget billeder af alle retterne, da jeg synes, at I skal have lov til at blive glædeligt overraskede, når I selv besøger Basso i Aarhus. Næste gang Andreas og jeg kigger forbi, så skal vi helt sikkert have risotto kuglerne igen – for de var for vilde – og så vil jeg gerne prøve deres risotto og polenta.

Tak for en skøn middag og for fantastisk service.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.