Buon appetito – få god og smuk takeaway for under 200 kr.

Reklame | Jeg troede ikke, at jeg var typen som ville købe pasta som take-away (det er nemlig ret nem mad i min optik) men jeg er sgu blevet afhængig, intet mindre, af pastaretterne fra Pizza og Pasta Service i Aarhus, som Andreas og jeg bestiller flere gange om ugen med JustEat.

Andreas og jeg har ikke været hele deres menukort igennem endnu, men indtil videre, så kan jeg anbefale deres spaghetti con polpettine som er deres meatballs, I kan se på billederne her. Ellers er deres spaghetti alla carbonara også en pastaret, som man bliver intet mindre end afhængig af og til sidst, så vil jeg anbefale deres carpaccio di bresaola, som er en lækker lille carpaccio salat med parmasan ost, citron og balsamico eddike. Vi vil gerne prøve hele menukortet af, men ender altid med at købe de her retter, da de bare smager så godt. Næste gang prøver vi noget nyt!

Læs også: Morena Mia – den bedste madoplevelse jeg nogensinde har haft i Aarhus

For os, så er det her det perfekte hverdagsmåltid, som vi ofte bestiller de dage, hvor det skal gå lidt hurtigt. Det er nemlig lækkert men det har også en god, god pris! Vi plejer ofte at bestille én pastaret og en omgang carpaccio, som vi deler og er der mere end nok til os to. Der følger brød med til begge retter og for kun 79 kr. pr. ret, så får man rigtigt meget mad for pengene. Buon appetito!

Læs også: Opskrift på laber avocadomad med mozzarella og chili

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.