Få flere sidevisninger (på din blog) med denne lille ændring

Flere sidevisninger vil man altid gerne have, ikke? Heldigvis, så er det hurtigt at lave og så kan det have stor effekt! Det er sejt, at der allerede er en masse i blogland, som har taget denne lille fidus til sig. Jeg ville dog alligevel lige dedikere et helt indlæg til det. Jeg er nemlig struktur nørd og jeg kan fravælge en blog, hvis den ikke har en god struktur. Det er bla.a. vigtigt for mig, at en blog har:

Der er mange flere end de her ting, men:

 • En søgefunktion, i øverste højre hjørne.
 • En mail, som er nem at finde. Overraskende mange har mails, som umulige at finde! Jeg er doven og vil have fat i det, som jeg leder efter med det samme.
 • Links til sociale medier og gerne flere steder, så jeg ikke skal søge efter det.
 • Orden i sine kategorier = flere sidevisninger.

Læs også: Blogger, uanset hvad, så skal du huske din værdi (for du HAR altså værdi)

Ændringen, som du kan bruge på din blog – er simpelthen at tilføje et lille ‘Læs også‘ mellem afsnittene i dit blogindlæg. Så kan læseren hurtigt navigere videre til et indlæg, som er relevant til det indlæg, som de sidder og læser lige nu. Du kan se et eksempel på dette, i det her indlæg, hvis du scroller lidt op nu og Ditte er også rigtig god til at gøre det.. Efter jeg startede på dette, så er mine sidevisninger steget og selvom det er noget, som jeg gør manuelt, så tager det ikke mere end 15 sekunder at tilføje.

Plugins?

Der findes sikkert plugins til WordPress, som kan gøre det samme. Dog kan jeg godt lide, at jeg selv kan bestemme hvor læseren skal navigeres hen til. Smart, ikke? Udover at du beholder læseren på din side i længere tid, så skaber du også mere værdi for læseren, da de bliver ledt videre til indhold, som også er relevant. Win win.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

10 Comments
 1. Tak for tippet! Mega smart. Jeg er selv ved at lave en blog så det her er virkeligt brugbart :)

  1. Jeg er helt omvendt. Jeg klikker, så linket åbner i en ny fane og jeg er klar til at læse det når jeg er færdig med at læse teksten jeg er i gang med :)

 2. Hej Michelle!

  Jeg er lige begyndt at læse med herinde, efter jeg hørte din podcast hos Emma Martiny! (Btw du er pisse sej!). Ehm og jeg sidder selvfølgelig lige nu, og kigger dine gode (og værdifulde!) indlæg igennem, da jeg ser dette.

  Må jeg høre dig ad, om du anvender et plugin til denne funktion, eller ordner det manuelt i hvert indlæg? Det virker nemlig en anelse møjsommeligt såfremt det er løsningen.

  Kh Jeanette

  1. Okay, jeg har totalt misset din kommentar. TUSIND TAK!
   Det er manuelt, men tager ikke mere end et par sek. – er dog sikker på at der findes et plug-in :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.