Få endnu flere sidevisninger med denne lille ændring + en lille rekord

Uh, hvor er jeg bare glad her til aften – også selvom jeg fryser om mine fusser! Jeg har nemlig vildt mange besøgende på bloggen for tiden (og på den front har jeg nået mine personlige mål her de seneste to måneder), jeg kan ikke lade være med at udgive indlæg (det næsten for mange sgu, men jeg har så meget, som jeg bare må få ned) og så føler jeg mig endeligt på toppen igen! De seneste 2 måneder, har jeg haft sådan en mærkelig sygdoms-cyklus, hvor jeg er syg i en hel uge, så er jeg rask i en uge, så er jeg syg igen og nu, fingers crossed, er jeg rask igen, sådan for good. Det har været meget mærkeligt.

Ok, jeg tillader mig at genudgive et indlæg, som jeg skrev for et par måneder siden, som helt sikkert har været med til at få min blog til at vokse. Åh, det er altså mega sejt at se, at der allerede, er en del bloggere i blogland, som har taget denne lille fidus til sig, men jeg ville alligevel lige dedikere et indlæg til det. Jeg er nemlig struktur-nørd og jeg fravælger gerne en blog, hvis den ikke har en god struktur. Det er vigtigt for mig, at en blog bla.a. har en søgefunktion oppe i øverste højre hjørne, en mail som er nem at finde (overraskende mange blogs har mails, som umulige at finde), links til sociale medier og gerne flere steder (så jeg ikke skal søge efter det) og orden i sine kategorier. Det skal være nemt at finde det man lige søger efter!

Læs også: Sådan stabler du en successfuld blog på benene

michelle-nielsen-stue-6
 
atelier-aarhus-2
 
Nå, men fidusen som jeg vil komme ind på her, er simpelthen bare at tilføje et lille ‘Læs også:’ i afsnittene mellem ens blogindlæg. Så kan læseren nemt og hurtigt navigere videre til et indlæg, som er relevant til det indlæg, som de sidder og læser. I kan se et eksempel på dette i indlægget, som I sidder og læser nu, og rundt omkring på min blog. Efter jeg startede på dette, så er mine sidevisninger steget, så det er ret sejt? Det er også ret sejt, fordi det også skaber mere værdi for læseren, da de bliver ledt videre til noget andet indhold, som også er relevant for dem.

Og hey, det skal ikke være i starten af indlægget. Det ser bare dumt ud og så kommer det frem når man deler indlægget på Facebook eller Bloglovin’. Det er ikke meningen.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

7 Comments
 1. Det er bare skønt, når bloggen kører på skinner – vi får også mange besøg de seneste uger. Mon det skyldes gråvejret, som bringer lidt mere indehygge end sommeren? Eller er vi bare heldige? Skønt er det hvertfald (:

  – A

  1. Det har helt sikkert noget med vejret at gøre – mine tal er dog en del højere end inden sommerferien :)

    1. Havde selv lige tænkt på en kaffe med dig, da du skrev ;)
     Aftale – og jeg gir’ hvis du nogensinde er i Aarhus :)

 2. Super fedt indlæg – og tillykke med rekorden :) Må jeg spørge hvilket plugin du bruger til at vise related posts? Har nemlig læst om nogle stykker men anmeldelserne er lidt blandede. Så ville høre hvilket du bruger og om du oplever problemer med det? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.