EVEN MO’ ASIAN FOOD – VIDEO OPSKRIFT PÅ VIETNAMESISK BAHN MI BAGUETTE

Yay! Så har jeg endnu asiatisk ret på menuen. I onsdags delte jeg en opskrift på pho (den SKAL I tjekke ud, hvis I kan lide vietnamesisk mad) og i går, delte jeg en anbefaling af en helt ny ramen restaurant, som jeg besøgte i København forrige fredag. Så ja. Der har været meget asiatisk med at finde herinde, men det passer ret perfekt, da jeg havde savnet, at dele noget mad herinde.

Jeg er jo kæmpe foodie, og mad har simpelthen ikke fyldt nok her på det seneste, men det er jeg heldigvis ved at rette op på nu! Video opskriften her, tager kun et enkelt minut, men man får simpelthen så meget inspiration og information alligevel. Nem bahn mi baguette, here we go:


Nem, billig, blæret og virkelig lækker! Husk at følge med på ‘mig og min mad kanalen’ på Youtube og vær sikker på, ikke at misse et eneste afsnit. Som sagt tidligere, så kan jeg kan godt afsløre, at jeg selv, er med i en række videoer det kommende forår og opskrifterne blev ret gode, hvis jeg selv skal sige det! Chokoladekage med bacon, en ostet butterdejsstjerne og energi kugler til lange dage foran computerskærmen, siger du? Yes, sådan nogle opskrifter har jeg lavet derinde.

Udgivet i samarbejde med SuperBrugsen.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.