Et svar til Petra Nagel fra ‘Petra elsker sig selv’ som åbenbart hader bloggere

Lad mig starte med at sige, at jeg er vild med starten af det her afsnit, hvor Danica læser lidt op! Det er som om, at vi er en kirke – hvor hun er præsten – og jeg er vild med det. Anywho, i dagens afsnit tager vi udgangspunkt i denne artikel, hvor TV-journalist Petra Nagel har givet et interview til ALT.dk, hvor hun kommer med en kritik af (mode) bloggere på instagram, som hun har tænkt sig at unfollow’e i ægte Jon Snow stil, for så kan de lære det?

 

Danica og jeg tog en kort samtale om artiklen umiddelbart efter, at jeg læste artiklen for første gang og det kom der det her afsnit ud af. Igen, har jeg lyst til at komme med et par ekstra input til afsnittet, men sådan tror jeg altid, at man har det, når man lige har fået et par dage til at ‘tygge’ på det man har sagt. Lyt med lige her:

 

 

Jeg er sikker på, at hun ikke snakker om alle bloggere i den artikel (og jeg er helt sikkert ikke målet) men jeg synes alligevel, at det var en relevant snak at tage op. Til sidst, vil jeg anbefale jer, at se serien inde på DR. Jeg synes, at den er virkelig god og så tager den nogle ret interessant problematikker op, som jeg er sikker på, at vi alle sammen kan relatere til.

 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Meget spændende emne – og ikke mindst dokumentar, som jeg slugte råt.
    Jeg læste artiklen efter at have set tre afsnit i serien. Og jeg er næsten ærgerlig over at jeg læste den. At se serien, gjorde Petra så elskelig. Måske fordi hun tager en problematik op, som mange af os kan nikke genkendende til. Men at læse hendes knap så pæne ord om modebloggere i sin artikel, gjorde mig faktisk lidt gal. Jeg er ikke modeblogger, så jeg føler mig ikke stødt, men jeg synes virkelig det er en tam måde at snakke om andre på. Og et eller andet sted lyder det jo bare som ren misundelse. Og hvis der er noget som bare er tarveligt, så er det at snakke grimt om nogen, bare fordi man er misundelig. Jeg vil mene at man godt kan få sit selvværd ødelagt på instagram af diverse smukke og slanke modebloggere, men da kun hvis man selv lader det blive ødelagt.
    God serie, god podcast. Tarvelig artikel ;)

  2. Hej :-)
    Som altid et fint indlæg. Jeg kunne dog godt tænke mig nogle links til alt det lækre tøj og den taske som du bærer på billederne, hvis det er muligt? :-D Jeg er tosset med hele outfittet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.