Et smukt TV (som ikke gør ondt i øjnene) og som kan stå HELT for sig selv:

Da vi rykkede ind, så ville vi ikke have et TV i nogen af stuerne. Det var da ikke en særlig grund til. Det tænkte vi sgu bare at vi ikke manglede. Men. Efter at have boet her i næsten et år, så kom vi frem til, at vi gerne ville have et TV i en af stuerne. Vi flyttede fra en jo tiny lejlighed til denne skønhed, som vi bor i nu og ja, det var bare synd, at vi ikke brugte stuerne mere end vi gjorde. Jeg arbejder ofte hjemmefra, så jeg bruger især spisebordet meget. Vi sidder altid og spiser ved spisebordet og vi har også ofte gæster på besøg – men om aftenen, hvis vi gerne ville slappe af med en god film eller en god serie, så trak vi ind i soveværelse. Hvilket var ærgeligt!

Et smukt TV (som ikke gør ondt i øjnene)

Derfor er der rykket et TV ind. Det TV som vi har i soveværelset har jeg skjult, because it is ugly (En nem måde at måde at skjule et (knap så pænt) fjernsyn i et soveværelse, f.eks) men det her kan stå for sig selv. Det er nemlig et helt kunststykke i sig selv. Intet mindre. Anywho, vi havde ikke rigtig plads til TV’et nogen steder, så vi blev nødt til at rykke rundt på stuerne og den proces så sådan her ud. Se med i videoen nedenfor!

Læs også: Se en lille housetour i ONETAKE (inden vi rykker rundt og ændrer alt pga…)

Et smukt TV

Reklamelink: Stuen, som den ser ud lige NU. Jeg tog de her billeder for en lille times tid siden. Der er f.eks. kommet lidt nyt på væggene siden jeg udgav videoen. Der er dog endnu flere plakater på vej fra min yndlingsplakatpusher, som jeg glæder mig til at hænge op. De skulle alle komme denne uge!

Et smukt TV

Et godt fund, som jeg lige vil nævne er det her bord. Jeg fandt det på gaden for et par uger siden! Er det ikke fint? Jeg er i gang med at læse ‘Liv eller død’ som jeg har skrevet om her: Hvis du mangler en god og tempofyldt krimi så skal du læse med lige her.

Et smukt TV

Et close-up af billedet, rammen og spejlet, som jeg fandt på ‘Aarhus Klunserne’ markedet, som jeg har skrevet om her: Hermed de 8 bedste markeder og seje loppemarkeder i (og omkring) Aarhus.

Et smukt TV

Uroen har jeg allerede spammet på Instagram, men jeg kunne (og kan) simpelthen ikke lade være. Den er fra den helt nye Instagram shop, som hedder Sakura Copenhagen.

Det smukke Philips x Georg Jensen TV. Det er lidt svært et se hvort smukt TV’et egentlig er med mit kamera. Det er lidt nemmere at fornemme i selve videoen.

Et smukt TV

Reklamelink: De smukke sko fra Emily Salomon x Flattered, som jeg glæder mig til at bruge når det bliver lidt varmere engang. Kom nu med lidt bedre vejr, altså!

Et smukt TV

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Jeg synes virkelig, det giver mening, at I har byttet om på de to rum, da jeres spisestue nu ligger i forlængelse af jeres køkken. Ift. forslag til rummene, synes jeg, at udover I køber et ekstra skab til spise stuen, at det kunne være ret lækkert med en daybed til kanappen. Herudover ville et stort træagtigt sofabord kunne samle de to rum og måske ville det også virke mere sammenhængende, hvis I tog nogle af de farverige plakater ind i spisestuen? Men virkelig en fin lejlighed med mange fine møbler :)

  2. Hej Katrine. Tak for det! I starten havde vi også stuerne sådan her, nemlig pga. køkkenet, men rykkede rundt fordi vi ikke var så vilde med at sofaen stod under vinduet, nu hvor vi alligevel ikke havde noget TV. Hvis det giver mening ;)

    Jeg er med dig hele vejen. Jeg har købt nye plakater faktisk, jeg er på udkig efter et nyt, stort sofabord og der er også bestilt en daybed til karnappen, så vi er totalt enige! Det eneste vi mangler er et skab til opbevaring i stuen. Det er lige med at finde det helt rigtige hvis det ikke skal være det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.