Voksne, nye rutiner (og et kig ind i vores gamle lejlighed )

Reklame | Denne video, som jeg har delt ovre på video kanalen, har været længe undervejs – og nu er den her finally! Faktisk har den været så længe undervejs, at jeg ikke længere bor i den lejlighed, som jeg viser frem i videoen, men det er dæleme et hyggeligt tilbageblik. Andreas og jeg blev i hvert fald sådan: “åhhhhh, vores gamle, lille, fine lejlighed” da vi så videoen forleden og jeg synes simpelthen, at den er så fin.

Vi optog hjemme hos os, så jeg kunne vise, hvor vi bor og hvor jeg arbejder de fleste dage (eller, ja, boede og arbejdede) og for at jeg kunne vise det sted, hvor jeg indtager en masse kaffe. Når jeg ser videoen igennem og når jeg tænker over det, så er kaffe jo en stor del af mit liv – det er et vigtigt element, når jeg arbejder foran skærmen og det er et ligeså vigtigt element, når jeg nyder min kaffe i sofaen og jeg skal slappe af. Se med!

Læs også: Den bedste bod på Aarhus Street Food (billig, lækker og smuk mad)

Den gule kop er også med i den nye lejlighed

Husk at se videoen i HD

Yndlingskapslen, up close

Fik I set videoen? Den kaffe, som jeg har i min kop, er fra L’OR og er den gule variant (nr. 5) som hedder Mattinata. Det er en Lungo, som er lys, luftig og en smule cremet – og jeg drikker den både om morgenen og om eftermiddagen, når jeg har brug for en lille pick me up. Det er faktisk den variant, som er min favorit og bruger gerne en computer-pause for at gå i Meny for at hente endnu en pakke – så kan jeg nemlig få strukket benene, få lyttet til en podcast eller to – og så få hentet kaffe.

Det med ‘lige at kunne gå ud for at hente kaffe’ er noget af det seje ved L’OR. Man kan nemlig købe de syv forskellige kaffe varianter -i sit lokale supermarked! Så er det ikke noget med, at man skal forbi en bestemt butik på vej hjem, for at hente sine kapsler – og så kan man bare hive en lille kasse med hjem, når man alligevel er igang med at handle. Super smart og super praktisk!

Læs også: Det ultimative pizza hack (til typen som ikke kan lide kold køleskabs-pizza)

T-shirt fra Resume

Nederdel er fra Norr og koppen er fra Kähler

Åh, nu fik jeg lige set videoen igen (for 5. gang) og jeg savner den gamle lejlighed, selvom jeg elsker hvor vi er nu. Tiden har været knap siden vi flyttede og al ‘fri’ tid har været brugt på praktiske ting såsom at male, samle, tage boligbeslutninger – og så har vi været i Bauhaus og Silvan i hvad der føles som en million gange. Heldigvis, så er Andreas og jeg (blevet) ret gode til at få brygget den kop kaffe og få sat os udenfor på vores nye altan – og bare have et lille kaffeøjeblik, sammen, uden alle de voksne ting, som vi hele skal ordne eller tage stilling til.

Kaffekapslerne fra L’OR er i høj kvalitet, lavet i aluminium og er super smagfulde. Kapslerne er designet til at passe i en Nespresso®*-maskine – og jeg kan gode love jer, at de passer ganske perfekt i maskinen. Faktisk vil jeg udfordre jer til at gå ned og købe en håndfuld kapsler og dele jeres erfaring med mig? Måske I endda har en opskrift på god is-kaffe, som man kan lave derhjemme? Let me know. *Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. Læs mere om kompatibiliteten på www.lorespresso.com/da-dk

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.