Et sjældent ‘dagens’ og lidt om spredning af god karma – STONEMUSE

Et sjældent ‘dagens’ og lidt om spredning af god karma

Det er et lidt sent ‘hej’ fra mig i dag, men jeg bestilte nyt sengetøj i forrige uge og i går, der kom det endeligt på. Nyvasket og helt nyt sengetøj, I ved? Ja, vi kunne i hvert fald ikke rigtigt komme op her til morgen og snoozede den vist også lidt for længe. Da vi stod op, så besluttede vi os for at tage ned og spise morgenmad hos Bernth og Co. som lige har lanceret en skøn, skøn morgenmad, som vi (selvfølgelig) skulle prøve. Den skuffer ikke, og jeg dedikerer et helt indlæg til stedet ovre på STONEMUSEEATS inden længe, for det simpelthen så godt. Simpelt, men godt.

En anden grund til, at vi valgte at forkæle os selv med en god morgenmad var for at fejre. Vi skulle fejre, at mit lille mad univers endeligt er blevet en realitet, vi skulle fejre at der er dumpet nogle ret seje mails ned i min indbakke og så skulle vi fejre nogle nye, seje ting, som vi har i pipelinen i 2017. Jeg troede, at 2016 skulle være mit år, og har det dæleme også været, men jeg kan mærke at 2017 bliver endnu bedre – og I kan tro, at jeg glæder mig.

Læs også: Verdens bedste håndcreme til typen der hader håndcreme
stonemuse-uld-nederdel-6

stonemuse-uld-nederdel-4

stonemuse-uld-nederdel-2

stonemuse-uld-nederdel-3

Og nu til tøjet. Nederdelen her er faktisk ret gammel efterhånden og var et impulskøb, som jeg købte på udsalg for et par år siden. Den er fra Isabel Marant og jeg fik den til en slik, men jeg fik den aldrig rigtigt brugt, selvom den har ligget øverst i min skuffe, i et par år nu. I går, tog jeg den så frem og på – og nu kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke har brugt den tidligere? Den er jo perfekt til de her kolde dage!

Huen og skoene er fra New Balance, sweateren er fra Envii, jakken er en favorit fra Zara. stonemuse-uld-nederdel-7

stonemuse-uld-nederdel

stonemuse-uld-nederdel-5

Og så vil jeg bare lige sige tak for den gode karma, som jeg kan mærke har gjort en forskel. Det var jo i forbindelse med konkurrencen om nogle af mine favoritter fra Kähler (som jeg trækker en vinder af i aften, forresten) at jeg har bedt jer som at sende en masse gode vibes ud i universet. Og det har virket.

Husk også gerne, at følge med på min instagram – der kommer nemlig også en lille, laber konkurrence inden længe for at fejre (vi fejrer også de små sejre kan I høre) at jeg har rundet 30.000 følgere derinde.

Det er sgu vildt.

Hav en fantastisk dag, derude!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.