Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)

Et rodet indlæg

Et rodet indlæg, som mit første indlæg på den ‘nye’ blog? Perfekt! Jeg er sikker på, at jeg kan mærke ‘forandringerne’ meget mere end dig. Selvfølgelig. Sådan er det altid. Min blog, som så dagens lys for første gang i 2012, trængte virkelig til en overhaling efter alle de år. Jeg er selv været god til at opdatere løbende og gøre min blog meget mig-agtig, men der var en masse bagom, som jeg ikke havde tid eller skillz til at lave. Så jeg har haft pengepungen oppe og betalt mig fra det. Så dejligt! Tak for hjælpen Frederik!

Et rodet indlæg og…

Nu er min hjemmeside endelig hurtig og ikke mindst, dejlig overskuelig, når du besøger den fra telefonen. Den er ikke færdig endnu, men snart, og der er en masse, som jeg mangler at gå igennem, men den er der næsten. Der kommer også en webshop inden længe. Det har jeg teaset om længe, nærmest et år, men så kom the paNdemiC og så kom der flyttetanker ind i hovedet. Pga. verdens situationen, så tror jeg, at mange af os er stoppet og tænkt: “Hvad er det egentlig vi vil?” og hvad er the new normal?

et velkommen til

Jeg er en tænker. Jeg er (alt for) iderig. Jeg tænker ofte for meget over tingene i stedet for at kaste mig ud i det. Og når jeg får en ny idé, så dropper jeg det, som jeg var i gang med. Who can relate? Det er det dejlige, og det farlige med det, som jeg laver. Jeg kan gå så mange veje, at jeg nærmest har for mange valg. Virkelig et luksusproblem, I know, men ikke desto mindre, så det sådan min hjerne har det. Og nårh ja. Velkommen til! Klik rundt. Tell me what you think.

Læs også: Maling af køkkenlåger (en nem og billig køkken opdatering)

Et rodet indlæg

De der flyttetanker

Som sagt, så er det her et rodet indlæg, men jeg ville lige komme med en opdatering på vores boligsituation. Det får jeg nemlig mange spørgsmål om på både Instagram og IRL. Lige nu, så søger vi. Over det hele. Vi har ikke travlt, men vi er kommet frem til at vi gerne vil have mere plads. En smule græs. Jeg mangler et kontor! Vi kan sagtens make it work i vores lejlighed i mange år, men hvis jeg alligevel skal ud og betale for et kontor, så giver det måske bedre mening, at rykke i noget større. Hvis vi finder det rigtige.

Moneymuse

Det med at flytte og de tanker, som jeg og vi gør os sammen omkring fremtiden, leder mig hen til… #moneymuse. Et hashtag, som sidder fast i mine tanker. Det lyder lidt lol, men det ligger godt i munden og så passer det godt til mit 2021.

Jeg tænker nemlig, at penge kommer til at fylde meget i det nye år. Det er egentlig noget, som jeg altid har haft fokus på og jeg elsker f.eks. at spare, at bruge rabatkoder, bruge app’s, som giver fordele, alt det der. Læs evt. med her: “Spar penge i hverdagen (15 tips du selv kan bruge)” hvis du har lyst.

Et rodet indlæg (som sagt)

Fordi jeg er selvstændig, så har jeg gemt en ret mange penge på mine opsparinger (hvis nu, at jeg ikke kan ‘skaffe kunder’ i en periode) men er det beløb det rigtige for mig? Burde jeg investere dem i stedet? Jeg har investeret en smule, men burde jeg skrue op?

Hvor er det bedste sted at gøre det? Burde vi rykke ud af byen, hvis det betyder, at vi kan spare flere penge op? Skal vi sætte os billigt eller dyrt, bare fordi vi kan? Skal vi sælge og få de penge ud af lejligheden, som vi kan nu, eller skal vi vente? Hvad med markedet crasher? Mange spørgsmål!

Et rodet indlæg

Vi skal se på et hus i weekenden

Så ja. Penge kommer til at fylde en masse og jeg håber, at du derude, er med på den. Jeg tænker, at vi er mange, som har de tanker eller lignende. Det kommer ikke kun til at handle om at flytte, men det er bare en kæmpe investering – og jeg kunne godt tænke mig, at dele lidt mere om mine tanker og nogle af de ting, som Andreas og jeg snakker om, når vi spiser dinner. Nå men altså. Vi skal ud af byen i weekenden og se på et hus. Wish us luck! Opdatering: WE BOUGHT THE HOUSE!

Jeg har forresten allerede oprettet kategorien, Moneymuse, min min blog, så tjek det ud. Der er allerede et par indlæg, som handler om at spare penge, et par guides, konkurrencer og rabatkoder. Der kommer meget mere og jeg glæder mig!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Opskrift på nem chiliolie (som du kan og VIL hælde den på ALT) #1
At gå fra by til forstad del 1
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Pankopaneret torsk (en basis opskrift)
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)
5 gode genbrugsbutikker tæt på grænsen
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*