Et råt garderobestativ (som giver overblik, orden og mere plads i garderoben)

Så fik vi lavet et råt garderobestativ. Og det var åbenbart lige hvad vi manglede. Vores soveværelse er i hvert fald ved at være ret færdigt! Det tog så også kun et år. Da vi flyttede ind, så svor jeg, at jeg ikke ville have et garderobestativ igen. Agtigt. Det var i hvert fald ikke på min radar. Men. Efter, at vi har boet her i et lille år, så konstaterede jeg, at det var lidt synd ikke at have et stativ fordi… at man ikke kunne se mine kjoler. De er jo alt for smukke og skal naturligvis ikke gemmes væk. Ha!

Et råt garderobestativ

Anywho. Udover det med kjolerne, så havde jeg længe syntes, at vores soveværelse var lidt for bart, men fordi vi har så mange billeder i den ene stue og fordi der er stor, semi fyldt reol i den anden stue, så måtte der heller ikke være for mange ting i soveværelset. Så et garderobe stativ var intet mindre end perfekt. Hermed ret mange billeder fra i weekenden, hvor vi satte vores helt nye garderobestativ fra Rackbuddy op. Jeg har også delt nogle videoer af processen på min Instagram, som du skal huske at tjekke ud. Læs med!

Læs også: En introduktion til mit online univers – og hvad betyder STONEMUSE egentlig?

Råt garderobestativ

Råt garderobestativ

Råt garderobestativ

Råt garderobestativ

Råt garderobestativ

Råt garderobestativ

Jeg brugte hundrede år på at vælge hvilket stativ vi skulle have. Det er typisk mig! Som du nok ved, så er jeg så dårlig til semi-permanente beslutninger, så det var ret svært at tage et valg. Det rigtige valg. Jeg har faktisk længe luret på Rackbuddy’s flotte og rå garderobestativer fra deres ‘Original’ kollektion, men jeg var ikke helt sikker på, hvad jeg skulle gå efter. Jeg vidste kun, at vores nye stativ skulle have to lag (mindst) og så skulle jeg have plads til mine lange kjoler.

Vores stativ

Det her tøjstativ fra Rackbuddy ligner vores, men, det sidder ikke fast på væggen, ligesom vores gør. Der er dog hjul på, så det er et god bud et flot garderobestativ, hvis man har commitment issues, lidt ligesom jeg selv har. Jeg ville dog gerne have, at vores stativ sad fast på væggen, så efter en nem og hurtig dialog med Rackbuddy, så fik jeg lavet lavet et råt garderobestativ i vandrør, som var HELT ligesom jeg ville have det! Bredden af stativet har jeg selv valgt, så det passer perfekt ind i vores soveværelse. Er det ikke fint?

Læs også: Et smukt TV (som ikke gør ondt i øjnene) og som kan stå HELT for sig selv:

Var det nemt at sætte op? 

Svaret er JA. Faktisk er det nok det ‘projekt’ i lejligheden, som spillede allermest. Nogensinde. Vi er ikke “handy” eller gode til at lave ting i lejligheden, men det her spillede bare og vi havde et færdigt tøjstativ (med tøj på) i løbet af to timer. Det var selvfølgelig et tiny projekt, men det der med at bore i væggen og fæstne ting til selvsamme væg kan give mig koldsved.

Det sværeste faktisk at lægge vandrørerne på gulvet inden vi samlede det. Eller. Det var ikke svært at lægge dem på gulvet. Det sværeste var at være helt sikre på, at vi satte de rigtige fatninger og skrue dimsedutter de helt rigtige steder. Efter vi havde lagt ‘formen på gulvet’ så var det bare med at skrue alt sammen og placere stativet der hvor vi gerne ville have. Så tegnede vi nogle prikker i væggen. Vi borede så huller i prikkerne. Vi kom plugs i hullerne og til sidst, så skruede tøjstativet fast. Easy breazy beautiful. 

Læs også: Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)

Voila! Og phew. Det endte med at blive mange billeder, men det er simpelthen fordi, at jeg er så excited over det her. Det har virkelig gjort vores soveværelse smukt. Ja, det er nærmest som en lille hule, som vi kan gemme os i, om aftenen. Vi har stadig et TV i vores garderobeskab, men det var begyndt at blive lidt crowded, så var på tide med et garderobestativ, så vi kunne få noget mere plads derinde.

Nu har vi (nok mest mig) fået overblik, mere plads og orden i garderoben – og jeg elsker det!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.