Et postkort fra Milano og lidt om den fineste kjole (som kan bruges hele året rundt)

Hermed allerførste indlæg fra lækre Milano! Som I måske har kunnet se på min insta-story, så har jeg tilbragt weekenden i det italienske og det er simpelthen så skønt. Meget bedre end jeg turde håbe på faktisk! Det er en lidt lang historie, men det har været meningen, at jeg skulle til Milano ret længe, men tirsdag denne uge, så blev turen desværre aflyst og jeg blev ret bummed. Heldigvis, så var både Kat og Danica klar til at tage afsted alligevel – hvilket er mega fedt og mega yolo – så det blev Milano alligevel. Flybilletterne kunne heller ikke refunderes, så dem kunne vi ligeså godt bruge, ikke?

 

Billederne her blev taget den første aften vi var her. Det blev lige lovlig sent, da vi tog dem og det er derfor at de er lidt mørkere end normalt, men det giver nu også en ret god stemning. At kunne have bare ben, en lun aften og et enkelt glas (okay, to) indenbords, var altså bare så perfekt. Og gaden her? Simpelthen også bare perfekt. Intet mindre.

 

Læs også: Et svar til Petra Nagel som åbenbart hader bloggere

Kjolen her er fra Sparks og jeg nåede lige (!) at modtage den inden afrejse torsdags. Jeg kan umiddelbart ikke finde den på deres hjemmeside lige nu – så enten er den ikke i butikkerne endnu eller også er den ikke online – men bare rolig, jeg skal nok give lyd herinde, når jeg ved, hvor man kan få fingrene i den. I SKAL nemlig have fingrene i den, da jeg simpelthen synes, at den er så pæn – og behagelig ikke mindst – at have på.

Den er også bare nem at have på. I ved, man tager den bare over hovedet og så har jeg helt sæt, som man enten kan bruge med sneakers eller pæne sko, alt efter hvad man skal. Den er også god at pakke med i kufferten, når man kun rejser med håndbagage, for sådan en kjole fylder jo bare nada! Skoene her er fra Isabel Marant, men jeg har også brugt kjolen med et par hvide sneakers, og det fungerer ligeså godt.

 

Læs også: Hvordan er det at være fuldtidsinfluencer? 

Nå, det var en lille pip fra mig af. Jeg er glad, som I måske kan fornemme, men jeg glæder mig nu også til at komme hjem – jeg har nemlig fået Andreas til at bestille pizza herfra – og så er der kommet nye afsnit af vores yndlingsserie, Silicon Valley.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

10 Comments
  1. Åh, så fin en kjole – og hey: fortæl aaaalt om Milano. Cafeideer, udflugtstips osv? Hvordan er vejret og prislejet for mad og drikke? Jeg er så nysgerrig, for skal afsted d. 14. ;)

    – A

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.