Et par morgenmads-ideer (til de der dage hvor det skal gå ekstra hurtigt)

Reklame | Til de dage (morgener eller frokoster) hvor det skal gå lidt hurtigt, så har jeg fået en ny favorit. Jeg har fået tilsendt et par pakker AXA Simply Great Granola, som forresten er uden tilsat sukker, for at teste deres nye varianter. De har netop lanceret to fine pakker: en med kakao, mandler og tørret blåbær og en med hasselnødder, cashewnødder og tørrede æblestykker. Min favorit er den med tørret blåbær!

Nu skal det egentligt handle om smagen, men skal vi ikke lige appreciate hvor smukke de her emballager, er? Det vægter altså også noget. Jeg spiser altid med øjnene først og de her er altså nogle af de smukkeste morgenmadsemballager, som jeg længe har set.

Læs også: En nem og krydret ‘ikke opskrift’ med tyrkisk sucuk #yesplease

Okay. Nu til det med smagen. De nye granolaer er lavet på havre, kokos, rug og korn. De er sprøde og lækre – og så er de ikke alt for søde, hvilket jeg slet ikke er til, så det passer mig ganske udemærket. Vil man gerne søde dem lidt, så man man selvfølgelig bruge lidt sirup eller en sød frugt – selv der er jeg vild med den syrlige smag fra kiwi, så det har jeg haft på hver gang, imens resten af min topping (finder der et dansk ord for topping, forresten?) skifter alt efter hvad jeg har i køleskabet.

Jeg har spist min AXA Simply Great Granola ovenpå skyr eller yoghurt, men jeg kan også godt finde på at lave en simpel, tyk bananpandekage og så hælde en smule granola, yoghurt og lidt frugt henover den. Det er altså mums, men kan kan selvfølgelig også spise granolaen helt alene, da der er masser af smag i både blåbærrene og i kokos’en.

Læs også: En opdatering af en klassiker – min opskrift på nemme donuts

Som jeg har fortalt flere gange, så er jeg ikke den store morgenmadsspiser. Det er kun i weekenden, hvor jeg gerne spiser noget lækkert morgenbrød eller en god brunch senere på morgenen – men i hverdagene, der vil jeg gerne spise noget nemt og lækkert uden det tager alt for længe at bikse sammen. Og der er de her altså perfekte!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

3 Comments
  1. Du tager virkeligt nogle flotte billeder. Når jeg fotograferer mad kommer det altid til at ligne havregrød :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.