EBAY SCOOP – et par ‘hurtigbriller’ til at par hurtige penge

Hvad er hurtige penge, tænker du måske? Det ved jeg ikke, men jeg syntes, at det lød godt, så i denne omgang betyder det ‘billige’ penge, da de her briller er billige. Hvis I følger med på min instagram, så har I måske set de seje ‘hurtigbriller’ som jeg har vist frem flere gange og som jeg også har udloddet i en mini-konkurrence, fordi jeg modtog to par med posten.

Der er flere, som har skrevet til mig, for at finde ud af hvor de var fra og da, da, da, suspense music, de fra eBay find dem her (reklamelink) og de kostede kun omkring 75 kr. inkl. fragt. De kan helt sikkert findes billigere, men de er blevet sendt fra England, fordi jeg ville være sikker på at modtage dem inden vi skal til Vietnam.

Læs også: Mine 18 mål for 2018 (tyndere ben og helt nye projekter)

Reklamelink: Solbriller, Ganni taske

Da vi tog til Los Angeles i sommers, så bestilte jeg en håndfuld briller fra eBay i Kina – og de lå alle sammen og ventede på mig i postkassen, da jeg kom hjem fra LA, fordi det tog dem en måned at komme – så, æh det blev England denne gang. Er de ikke seje?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.