Et postkort fra Tokyo og et par førstehåndsindtryk af verdens største by

Et par indtryk fra i lørdags, som var vores første ‘rigtige’ dag i Tokyo. Vi ankom fredag formiddag og brugte en par timer på at finde frem til vores lejlighed – og så dejsede vi simpelthen omkuld i sengen efter verdens længste flyvetur – og stod så først op henad aftenen for at finde noget aftensmad. Vi fandt en fantastisk restaurant (mit indtryk er at man ikke rigtigt kan finde dårlig mad her?) og så udforskede vi vores område, som simpelthen er fantastisk!

 

Vi var begge helt vildt trætte efter aftensmaden, men da vi trådte rundt om hjørnet og så ALT lyset, så blev vi friske og en brugte meget tid, på at gå rundt i Shinjuku og se så meget vi orkede, inden vi tog hjem og dejsede om i sengen igen.

 

Læs også: Her skal du people watche, instagramme og drikke god kaffe i Tokyo

Natten til lørdag var jeg (især) ramt af jetlag, så jeg lå og så Netflix klokken 4 om natten, men det var fint og vi gjorde os klar til en lang lørdag, hvor skridttælleren endte på omkring 30.000 skridt, og små 20 km. Okay, det var en lang intro.

Hermed et postkort fra verdens sejeste by, Tokyo. PS! Er stadig meget bange for toiletterne. Også vores eget. De er så avancerede og jeg er bange for at få en stråle lige i hovedet hver gang! Det varme toiletsæde er dog skønt; det burde vi simpelthen også have hjemme i Danmark.

Lækre sager i den lokale 7-eleven, ikke? Jeg ved stadig ikke hvad noget af det er. Overhovedet.

 

Husk at følge med på instagram, på min instastory (især derinde, hvis I vil følge med in real time) og på snapchat. Der er så mange ting, som jeg kan tage billeder af, men jeg forsøger at begrænse mig, så det bliver ikke helt spam-agtigt.

 

Sayo!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments
 1. Det ser for SEJT ud. Lasse og jeg skal så meget til Japan så snart kalenderen tillader det.

  Ha’ en fantastisk tur :)

  PS. Varme toiletsæder? Ad nej!!

  1. JO! Det er ikke lune sæder mem VARME sæder og det er dejligt, altså ;)

 2. Min drømmerejse går også til Tokyo, og jeg tænkte om ikke du kunne lave en lille Tokyo-guide på et tidspunkt? Mest iht. Budget, transport etc. Da jeg forsøger at lave en realistisk opsparing dertil :-) håber i nyder turen!

  1. Hej Frederikke! Det gør jeg i hvert fald :)
   Tak, vi nyder den ALT for meget :)

  1. Nice! jeg er glad for at jeg ikke er ene om det med toilettet. Det er altså dææææjligt!

 3. Min kæreste og jeg er ved at planægge en tur til Japan og skal selvfølgelig bo i Tokyo i et par dage. Hvilken airbnb lejlighed boede I i? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.