Et mandagstip – få hjælp til at holde styr på regningerne med én enkelt app

Buongiorno! Jeg er tilbage fra Milano og jeg tænkte, at jeg ville starte den nye uge med et godt, lille tip. Har du træning, der skal passes? En sag du støtter? Mobil med abonnement? Og flere regninger end du lige kan have i hovedet? Sådan starter denne video, som I kan se nedenfor. Grunden til at jeg deler den korte video, er for at vise jer hvor nemt at det er at betale og holde styr på ens regninger med Betalingsservice app’en fra Nets.

 

Det er som sagt Nets, I ved, dem som står bag betalingsservice vi kender fra vores netbank, der har lavet denne app. Med den er det muligt at betale (man skal blot scanne sine regninger med sin mobil) og få overblik over alle ens regninger over telefonen.

 

Se med lige her:

 

 

 

Jeg har forsøgt mig med app’en den seneste uges tid og det er nemt og intuitivt at navigere rundt i. Personligt, så elsker jeg at holde styr på mine regninger (jeg er lidt gammel, jeg ved det) og især her i starten af måneden, kan jeg ikke lade være med at holde lidt bedre øje end normalt. Det bare sådan lidt dejligt at vide, at der er styr på det hele, ikke? Især efter sådan en spendingspree, som jeg har været på i Italien, hvor der ikke blev sparet på noget. Slet ikke.

 

Læs mere om app’en her og ellers så forklarer videoen det hele ret godt. Billederne her forresten er taget på gaderne i Milano. Gad vide hvad den lille, sjove dreng er en reklame for? Jeg så de billeder over hele, nemlig.

 

Udgivet i samarbejde med Nets. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.