Et link til sommerens allersejeste læder sandaler fra Pieces (yes please)

Er det dumt at udgive to indlæg på lørdag, hvor der både er SPOT festival og hvor der aldrig har været bedre vejr, nærmest? Ja, det er det helt sikkert, men jeg bliver simpelthen nødt til at dele linket til mine nye basser fra Pieces, som jeg har modtaget helt vildt mange spørgsmål omkring inde på instagram. For at være superkort, jeg er nemlig også selv på vej ud i det gode vejr igen, så koster sandalerne her (som er overraskende behagelige) kun 500 kr. og det er altså godt givet ud for sådan et smukt par, som gør en simpel sommerkjole lidt sjovere og et par denimshorts ekstra cool!

 

Der er vist ikke så mange tilbage online, så det er med at være hurtig, men jeg er sikker på at de stadig kan findes rundt omkring i butikkerne lidt endnu. Er de bare seje?

 

Læs også: Den fineste editorial og min fortolkning af den – SÅ klar til SPOT festival

Vi snakkes ved i morgen til en omgang, serie søndag!

 

Udgivet i samarbejde med Pieces. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.