Kom med til RETROGULD marked på Godsbanen – STONEMUSE

Kom med til RETROGULD marked på Godsbanen

Så er der endnu et tip til de søde mennesker i Aarhus! I dag og i morgen, er der endnu engang RETROGULD marked på Godsbanen, som jo er et af mine yndlingsmarkeder i byen  – og jeg var faktisk forbi i går, for at få et lille sneak peek af alle de gode ting! Alle de forskellige boder har håndplukket en masse retro-lækkerier ud – og så man går bare og bliver forelsket i den ene ting efter den anden. Faktisk tager jeg nok Andreas med under armen senere i dag, så vi kan kigge lidt nærmere på de ting, som jeg har forelsket mig i.

What
Danmarks hyggeligste retro- & vintage-marked og I kan læse mere om arrangementet på Facebook.

When
Lørdag 5. November 10:00 – 16:00
Søndag 6. November 10:00 – 16:00

Where
Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C – benyt indgang 3C+A
Entré: 30kr

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.