Et lille tip til weekenden – denne nye podcast SKAL du ‘binge’ lytte til

Det her er vildt. Jeg har gået rundt som en zombie de seneste par dage med høretelefonerne i ørerne, og så har jeg fået gået nogle ekstra lange ture, så jeg kan lytte, lytte og lytte! Jeg er nemlig begyndt at lytte med på S-Town, den spritnye podcast serie fra dem, som står bag ‘This American Life’ og megasuccessen Serial, som jeg har skrevet om et par gange. Alle afsnit af serien blev udgivet på samme tid, her for 3 dage siden, og man kan altså ikke lade være med ‘binge’ lytte!

 

Podcasten handler om John. Halv-underlige John har nemlig kontaktet ‘This American Life’ produceren, Brian Reed, for at få ham til at undersøge en søn af en velhavende familie, der angiveligt har pralet om at han er sluppet afsted med et mord – og det kan John ikke tage! Brian tager til den lille by i Alabama, hvor John bor og så begynder mysteriet. Den er ganske fantastisk og I skal altså tage et lyt, hvis I har nogle timer at bruge henover weekenden. Jeg lover jer, at I ikke bliver skuffet.

 

Læs også: 10 podcasts du skal prøve hvis du er ny lytter (eller blot vil inspireres)

 

Søde Danica kommer forresten hjem til mig i morgen for at optage et par afsnit af ‘Coffee and Kale‘ så hvis der er noget, som I synes vi skal tage op, må I endeligt skrive! Endnu engang, så vil jeg takke jer for at lytte med hos os. Det er helt vildt, at der er nogen (og så mange endda) som har lyst til at lytte med på vores små samtaler.

 

God weekend når I kommer så langt!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Hvad med et afsnit, hvor I kommer ind på mode og stil? Her tænker jeg ikke på nyeste trends kun, men mere om hvordan I hver især har fundet frem til jeres stil, snit, der passer jer og hvilke ting, der er værd at overveje, når man skal ud at købe nyt til garderoben og vil undgå fejlindkøb. Det kunne være fedt at krydre det med lidt om minimalisme (Gardum er meget inde på dette) og hvordan man kan bruge sit tøj i forskellige sammenhænge og på tværs af årstider (Emily har skrevet lidt om dette) – et mix af dette sammen med jeres bud kunne være interessant. Men ja, meget ulig andre af jeres afsnit. Jeg ville hvert fald gerne læse og høre mere om al ovenstående :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.