Et lille tip | en SYNDIG (men helt fantastisk) brunch

Oh, lordy lord. For et par weekender siden var Andreas og jeg forbi Memphis Roadhouse for at prøve deres såkaldte gospel brunch og I kan tro, at vi stadig snakker om vores besøg! Det er et amerikansk koncept, hvori man kan spise ‘brunch’ helt fra klokken 11 om morgenen til klokken 16 om eftermiddagen, så det er ikke helt, som vi kender det herhjemmefra.

Portionerne er større og fyldigere (fordi det jo også nærmest er en slags frokost, alt efter hvornår man spiser) og så er det helt legitimt at nappe en lille cocktail til, hvilket vi naturligvis også gjorde. Man behøver selvfølgelig ikke prøve alt på menuen, ligesom vi gjorde, men vil man gå all out, så synes jeg helt sikkert at man skal gøre det. Sommetider skal man bare sige fuck og tage lige det som vil have, på menu-kortet.

anmeldelse-af-memphis-roadhouse-5
 
anmeldelse-af-memphis-roadhouse-4
 

 
anmeldelse-af-memphis-roadhouse-6
 
Egentligt vil jeg ikke knytte alt for mange ord til vores fantastiske besøg og blot lade billederne her (og videoen nedenfor) tale for sig selv. Press play!
 

Fik I set videoen? Den er ultrakort, men jeg synes virkeligt at den fanger både maden og stemningen, men også hvor GLAD jeg var for maden. Åh, Memphis Roadhouse er nok en  en af bedste steder at spise brunch i Aarhus. Det er anderledes, det er f*cking gode smage og så er servicen altid i top!

anmeldelse-af-memphis-roadhouse-2
 
anmeldelse-af-memphis-roadhouse-3
 
Processed with VSCO with a6 preset
 
anmeldelse-af-memphis-roadhouse-7
 
Pancakes & Pigs, Biscuits, Ham & Gravy, Eggs, Bacon & Grits og Bourbon St. French Toast. Jeg siger det bare!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.