Et lille kig ind i vores stue | den lyserøde sofa

Nu er det vist også på tide, at jeg får vist jer vores nye(ere) lyserøde sofa fra Innovation Living, som vi købte for en lille måneds tid tiden. Hvordan har det så været at bo med en lyserød sofa tænker I måske? Jamen det har været meget nemt og Andreas er næsten ikke blevet drillet med dens farve og fordi det faktisk er en sovesofa, så har vi også sovet på den ret mange gange. Nogengange er det bare hyggeligt at lave en lille, hyggelig hule i stuen og se film langt ud på natten. Og så ligger man også godt ret godt i den, så det er ikke så tit den bliver slået ud, for jeg kan simpelthen ikke komme op næste morgen!

Jeg kigger stadig helt forelsket på min lyserøde basse, som vi købte på Bedre Nætter, en dansk hjemmeside, som vi stødte på efter en intens google-søgning hvor vi ledte efter præcis denne sofa, som vi allerede havde luret lidt på. Alt gik som smurt, og jeg var faktisk en smule nervøs for at købe møbler over nettet, da jeg ikke havde prøvet det før, men det gik som helt som det skulle og sofaen kom heldigvis adskilt, så vi sagtens kunne bære den op i lejligheden.

Pink couch innovation living 4 Pink couch innovation living 3 Pink couch innovation living 2 Pink couch innovation living

Stuen ser helt kedelig ud ved siden af, så jeg er lidt i gang med at opdatere resten af rummet også. Det er så typisk, at man hader resten af sine møbler når men køber nyt.

Hav det skønt.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

22 Comments
 1. Pæneste sovesofa jeg har set – SÅ fin og tidløs i sit udtryk. Kan man også tage ryglænet af jeres? Kan ikke helt gennemskue ud fra billederne på webshoppen om det er to forskellige modeller de viser billeder af.

  1. Nej, men den kan lægges ned, da det også er en sovesofa :)
   Kan godt se at det ligner at den er ‘halveret’ derinde.

 2. Hej du. :) Den er så fin! Jeg overvejer stærkt at købe den. Men jeg synes, at den er en smule hård at sidde i og tænker også, at den bliver svær at “slænge” sig i – modsat en grim chaiselong sofa. Hvad er dine erfaringer med det?

  1. Jeg synes ikke den er hård.
   Vi havde en chaiselong før og vi savnede lidt at smide benene op, så har købt en puf til.
   Ellers synes jeg den er nem ‘at slænge’ sig i, man kan jo også selv justere ryggen og evt. lægge en af siderne ned :)

 3. Forfanden hvor bor du altså pænt Michelle! Gid at min kæreste også var mand nok til, at jeg måtte få en lyserød sofa, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.