Den fineste marokkanske puf fra Nova Møbler

Der går lidt længere mellem indlæggene disse dage, men jeg føler lidt, at jeg er gået på ferie selvom jeg er hjemme og ’tilbringer’ den i egen by. Helt stille kommer der selvfølgelig ikke til at blive herinde, men jeg tror, at jeg nok skruer lidt ned på indholdet herinde. Måske. Jeg kan bare mærke, at jeg har brug for lidt tid væk fra skærmen, men men men, nu må vi se hvordan det går.

Okay, det var lidt af et sidespor. Indlægget her skulle jo handle om mit seneste impulskøb, som jeg gjorde mig i yndlings Nova Møbler forleden. Butikken ligger i Guldsmedegade og jeg kunne simpelthen købe ALT derinde og det mener jeg virkeligt. Prøv selv at kigge forbi deres webshop og se om I ikke er enige med mig. Har de ikke de flotteste ting i verden?

Nova møbler puf 2

Nova møbler puf
Nova møbler puf 4

Nova møbler puf 5

Nova møbler puf 6

Puffen er som sagt fra Nova Møbler (lige her) og fåes i et par forskellige farver. Jeg synes, at der var flere at vælge imellem i selve butikken, men det kan være de kommer online inden længe.

Nu vil jeg hoppe i tøjet, det er vist også på tide for klokken er godt over 12, og tage ud for at finde noget frokost. Det bliver nok noget med burger og pommes, da Andreas først kom hjem klokken 6 i nat med en ordentligt øl-ånde, men det er helt fint, jeg kan da godt spise nogle burgere!

Vi ses!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments
 1. Hej :)

  Hvor har I købt jeres violinfigen henne? Har ledt efter sådan en længe i Aarhus – uden held so far :(

  1. Ih, hedder den det? Hvor fint!
   Den er ny og er købt i den der blomsterbutik i kælderen, der på Park Alle. Mener den kostede en 40 kroner, så jeg har købt et par stykker :)

 2. Tak for svar :) Der må jeg hen – og 40 kr er jo ingenting. Mener det er en violinfigen /ficus lyrata. :)

  Go’ søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.