Rejse dagbog – få et indblik i Maybelline’s univers under modeugen i New York

Så er jeg tilbage på byernes by! Er I klar til verdens længste men nok smukkeste indlæg? Maybelline havde jo taget mig med til New York for lure lidt på de kommende make-up trends og for at snuse lidt til den amerikanske modeuge, som jeg aldrig har deltaget i – eller tænkt at jeg nogensinde skulle deltage i. Der var (især) under ét show, hvor jeg endeligt fandt ud af hvorfor man kan lide modeugen. Sikke et sus og sikke en stemning! Læs med:


{ En travl neglesalon på en fredag aften}

Vi ankom fredag eftermiddag efter en lang flyvetur. Fordi vores fly var en smule forsinket, så skulle vi direkte ned i neglesalonen for at have ordet negle hos PaintBox, som havde nogle af de smukkeste Essie farver og nogle ret tjekkede designs. Jeg valgte valentinshjerter, fordi, valentines dag, ikke? Vi var naturligvis ret trætte efter den lange rejse, men vi nåede alligevel et par glas:


{ Et par glas med Sine som er PR Manager for Maybelline}

Dag to startede rigtigt tidligt for mit vedkommende, tak jetlag, og det gav mig tid til at udforske vores område lidt nærmere. Jeg lokkede Maria med ned på the Butcher’s daughter og havde derfor en dejlig, rolig morgen inden det hele gik løs! Hvor pænt er her ikke lige? Jeg kan fortælle jer, at New York ser ud ligesom man havde forestillet sig det ville se ud. Smukke bygninger, brandtrapper, skøre mennesker, det hele:

{ Vores flotte og überfotogene neighbourhood, SoHo }

Jeg elsker at gå rundt og tage billeder, så inden vi gik tilbage til vores hotel, fik jeg taget en håndfuld billeder. Vi fandt vej tilbage, vigtigt med internet på sådan en tur, og gjorde os klar til en dag på farten:

{ På vej til Jonathan Simkhai, hvor vi skulle backstage for kigge på make-up }

Jeg ser meget lille ud på her billeder (det gør vi næsten alle sammen) så mange tak til Maria for det. Nu til et par billeder fra Jonathan Simkhai, hvor vi var backstage. En vildt fed og meget presset oplevelse, da der virkeligt var run på inden showstart:

{ Maybelline i lange baner }

{ Fokus på dybe, røde læber hos Jonathan Simkhai }

Efter vi havde nærstuderet make-uppen hos Jonathan Simkhai, daffede vi hurtigt videre til Self-Portrait, hvor vi også skulle backstage for at kigge make-up. Vi havde fart på (og Emily og jeg ser stadig meget små ud ved siden af Maria):

{ Videre til Self-Portrait }

Hos Self-Portrait var der fokus på øjnene. Der blev bruge eyeliner og endda også en dybrød læbestift på øjnene for at skabe deres look. Virkeligt en sej detaje:{ Masser af mennesker og smukke modeller backstage }

Kunne I spotte den røde farve på øjnene? Marie Thomsen var på pletten og det var spændende at se hende arbejde på de mange modeller. Her var det en helt anden stemning end hos Jonathan Simkhai, og det var ret interessant at føle og opleve den forskel. Her var der nemlig (mere) ro på og god tid til at kigge på make-up.

Vi skyndte os ud foran, så vi kunne se selve Self-Portrait showet. Vi sad på forreste række og jeg kunne ikke lade være med at blive lidt starstruck over at se nogle af mine yndlingsbloggere og instagrammere, som sad foran og ved siden af mig:

{ Show hos Self-Portrait }

Kan I ane mig i baggrunden? Efter showet var det videre til Jonathan Simkhai, som var et kæmpestort show:

{ Jonathan Simkhai afsluttede sådan her }

Et virkeligt, virkeligt fedt show, hvor jeg virkeligt fik øjnene op for hvorfor man kan gå så meget op i shows og tøj – man blev bare suget med – og det var nærmest ligesom at være til en koncert. Make-uppen som vi havde været ude at lure på inden showet, tøjet, og stemningen. Det hele spillede bare og vi gik alle derfra med et smil… Og med en sej t-shirt:

{ Jeg hoppede i Jonathan Simkhai t-shirten med det samme }

Puh, kan I følge med indtil videre? Første dag var skøn og jeg faldt i søvn lige da jeg kom hjem på hotellet. Næste dag, havde vi tid alene til at udforske byen, inden Emily og jeg skulle videre til træning. Jep, træning, med selveste Adriana Lima:

{ Shit, hvor pæn er hun lige? }

{ Og sådan ser jeg så ud når jeg skal træne }

Igen, hvor pæn er hun lige? Min første træningstime nogensinde var med selveste Adriana Lima og det er sgu da ret vildt, ikke? Det var virkeligt en fed oplevelse, som jeg var LIDT glad for, at vi blev nødt til at afslutte lidt tidligere end forventet, da vi skulle hjem og gøre os klar til det sidste show. Det var nemlig lidt hårdt for træningskeglen (mig) men vi blev nødt til at komme hjem og gøre os klar til Jenny Packham showet:

{ Jep, sådan ser det ud for enden af catwalken }

Smukt show! Jeg mødte en skribent fra Manrepeller på toilettet og havde endnu et moment, hvor jeg var lidt starstruck og stirrende.

Efter showet, var vi alle trætte og vi brugte resten af aftenen på at spise sund og lækker mad fra Whole Foods på værelset og gå nogenlunde tidligt i seng. Den sidste dag, skulle vi nemlig tidligt op for at spise morgenmad og for lege i Maybelline’s sindssyge content studio, som jeg personligt havde GLÆDET mig til:

{ Godmorgen, NYC! }

{ Først lidt morgenkaffe, naturligvis }

{ Og morgenmad, som forresten var på Jack’s Wife Freda, som smagte FANTASTISK }

Efter verdens bedste morgenmad, pakkede vi vores ting, hoppede i en taxa og tog videre til Maybelline’s content studio for at lege med make-up (yay), skyde billeder og teste nogle make-up ideer af. Jeg ville gerne lære at tage mine bryn ordentligt op og få mine vipper til at bue ordentligt. De her asiatiske øjne vil nemlig ikke altid det samme som jeg vil:

{ Jeg var da bare i Maybelline HIMLEN, serr }

{ Lasse prøvede at fikse ballonerne så jeg kunne tage et billede … }

{ … det blev ikke bedre end det her }

Vi fik lavet nogle seje ting, som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg havde 1000 spørgsmål til Marie angående make-up og jeg glæder mig til at dele nogle af hendes svar med jer. De er nemlig virkeligt brugbare (og rimeligt universelle) og jeg synes selv, at min make-up sidder meget bedre, efter at jeg har taget hendes tips til mig!

{ Efter et par timer in the studio, skulle vi videre til lufthavnen og hjem til lille Danmark }

Vi ses, New York! Du var dejlig!

De fleste fotos er taget af Lasse Bak Mejlvang.
Udgivet i samarbejde med Maybelline.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

11 Comments
 1. Du tager virkelig så fine billeder! Og så gør smukke New York jo heller ikke motivet værre
  Bruger du kun din mobil (og app) eller har du også et ‘rigtigt’ kamera? Sorry hvis det står et sted på din blog. Har søgt for at undgå dumme spørgsmål, men kan intet finde
  Og selvfølgelig T A K for en så fin blog
  / Christine

  1. Hej Christine og tusind tak! :)
   Jeg bruger kun mobilen på instagram og på bloggen bruger jeg et kamera.

   Jeg har e

   1. Et lille kompakt et som hedder Sony 5000 med et 50 mm objektiv. Skriv endeligt hvis du skal have mere info om det :)

    Det er virkeligt godt og et godt kamera til prisen :)

    1. Hej Michelle,

     Velbekomme da – og tusind tak for svar! Hvis du har et link eller andet, vil det være så fint. Mangler virkelig et godt kamera som ikke fylder for meget og er nemt at ha’ rundt :)

     / Christine

 2. Smukke billeder du har fået taget af New York – og Adriana Lima! (girl crush much) Er så nysgerrig på hvem du mødte fra ManRepeller???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.