God morgenmad i Aarhus (et kig på den nye morgenmad hos Bernth & Co)

Er det her smukt eller hvad? Jeg elsker jo Bernth og Co. og har været stamkunde siden de slog dørene op for et par år siden. I går, der stod Andreas og jeg (igen) klar, da dørene til Bernth og Co. slog dørene op klokken 9 om morgenen – de havde nemlig annonceret et helt nyt morgenmads slash brunch koncept, så jeg fik hevet os tidligt ud af sengen, så jeg var sikker på, at vi fik et bord. Vi fik en plads og vi var superheldige. Efter vi havde sat os til rette, så blev den lille restaurant nemlig fyldt op og de søde mennesker hos Bernth og Co. blev nødt til at sende folk videre.

Okay. Nu til den nye menu. I hverdagene, byder Bernth og Co. også på en menu, hvor man selv kan sammensætte sin morgenmad (det er simpelt og lækkert, FYI) men om lørdagen, er der endnu flere lækre ting at finde på menuen. Man kan vælge tre forskellige ting til 75 kr., man kan vælge fem ting til 115 kr. og så kan man vælge hele syv ting til 150 kr. Jeg kunne selvfølgelig ikke holde mig tilbage, så jeg valgte syv ting.

Læs også: 5 forskellige spisesteder i Aarhus (som SKAL besøges)

Jeg fik deres berømte brød med masser af smør, røræg med salat, skøn ost og skinke, avocado med paprika og goodness, labre og fyldige pølser, en halv blogger grape med mynte og verdens lækreste pandekage!

Kvaliteten var høj, det var alle pengene værd og jeg skal SÅ meget tilbage. Holder mig dog kun til fem ting, da jeg absolut ikke kunne spise op. Oh well, lesson learned.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.