Et kig ind på hjemmekontoret – nye plakater og en skøn rabatkode

Godmorgen fra hjemmekontoret. Eller… Stuen, er det jo egentligt men jeg bruger den ene ende af stuen som kontor, og jeg kan endeligt sige, at vi er færdige med at dekorere rummet. Det tog så også kun små syv år, men vi er bare endeligt ved at være på plads.

Rummet er fyldt med ting vi har fundet og ting, som vi har investeret i og det er helt sikkert også det rum, som vi bruger allermest; jeg er simpelthen så glad for at vi fandt det her seje arkivskab, og så glad for at vi valgte at gå all inen lyserød sofa. Sofaen samler simpelthen bare hele rummet og da de her seje citat plakater fra Desenio kom op på væggen, ja, så var rummet færdigt. Se med:

Jeg har skrevet om Desenio tidligere og har her års tid efter, skiftet nogle af mine rammer og plakater ud. Dét er nemlig noget af det gode ved Desenio – prisen er så god at man har råd til at skifte ud engang imellem – uden at det vælter ens budget.

Denne gang har jeg valgt plakater, som er neutrale i det, da jeg regner med at printe nogle af vores billeder fra Tokyo ud og hænge dem op ved siden af. De er meget farverige, så jeg tænkte at det var mere sikkert, at vælge nogle neutrale billeder. Er de ikke pæne?

Og nu til en rabatkode! Med koden stonemuse (det skal stå med småt) så kan I spare hele 25% på alle plakater, undtagen exclusive plakaterne, rammer og clips. Koden er gyldig fra i dag og to dage frem, så det er med at være hurtig, hvis I vil have rabatten!

Nu vil jeg bikse noget morgenmad sammen. Søde Stinna, kigger nemlig forbi til en omgang grød og en god kop kaffe inden vi skal på roadtrip. Vi snakkes!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. De har simpelthen så mange fine plakater på Desenio :)
    Er ret vild med NEW YORK plakaten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.