Et kig ind i vores ‘nye’ køkken | nu med super flotte metrofliser

Kæft, hvor er her bare blevet skønt herhjemme. Vi har droppet fjernsynet i stuen (vi brugte det ikke rigtigt, det fyldte for meget og tog for meget lys) og så har vi fået sat metrofliser på på den ene væg i køkkenet. Vi har fyldt en hel væg med fliserne og det tog en håndværker godt 11 timer, da det skulle tørre og fuges over to dage.

Vi har ikke modtaget regningen endnu, så jeg har ikke noget begreb om prisen – men nærmest uanset hvad – så har det været det værd for vores køkken er simpelthen blevet mit nye yndlingsrum. Jeg vidste billeder fra Sonoma Seven’s flotte køkken og så gik den søde håndværker, Boris, egentligt bare i gang uden så mange spørgsmål. Er her ikke bare blevet smukt?

Køkken med metrofliser 3Køkken med metrofliser 2Køkken med metrofliser 4

I dag har jeg en hulens masse som skal færdiggøres, inden vi tager på ferie på mandag og en lille uge frem. Jeg tager ikke computeren med, så der er rigtigt meget som skal afsluttes! I aften har jeg et arrangement på Godsbanen med Retroguld, som jeg altid deltager i og altid elsker. Det er så hyggeligt og Louise, som står bag er sådan en sej dame.

God weekend!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

7 Comments
    1. Vi vidste godt at det OVERHOVEDET ikke kunne lade sig gøre, hvis vi skulle lave det selv ;)

  1. Hvor er det altså bare fint. Jeg skal også have sat metrofliser op i min nye lejlighed, det giver sådan et rustikt look i køkkenet.. Hvilken bordplade har I? Den er super flot! :-)

    1. Tusind tak! Åh, det aner jeg faktisk ikke. Kan undersøge det, da jeg må have det på mail et sted, hvis du meget gerne vil vide det? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.