Et kig ind i køkkenet | de fineste vaser fra danske Louise Roe

Godmorgen derude! Jeg er ved at lave et par smoothie bowls og en kande kaffe, men jeg ville lige tjekke ind og give jer et kig ind i køkkenet og vise mine nye vaser, som jeg fik ind ad døren forleden. De er fra danske Louise Roe, de er skidetunge (jeg er vild med det) og de er meget flottere i virkeligheden end på billeder.

De er meget flottere end jeg turde håbe på og jeg overvejer virkeligt at klikke endnu en hjem. I ved, så jeg også kan have en i soveværelset til stearinlys eller sådan noget. Eller nips. Måske er der plads til en lille kaktus? Åh, jeg vil altså bare gerne have flere.

Louise Roe Hurricane vaser 2 Louise Roe Hurricane vaser 1 Louise Roe Hurricane vaserLige nu er begge vaser udsolgte på Moodings, det er nok pga. det lækre udsalg de havde for et par dage siden, men jeg er sikker på at de nok skal komme tilbage på siden, for de er virkeligt flotte. Jeg skal i hvert fald nok holde øje og holde jer opdateret.

Lille vase her,
Store vase her.

Udgivet i samarbejde med Moodings

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Får vi et indlæg om alle de lækre madvarer, du vidste frem på Snapchat den anden dag, blandt andet de gode falafler, kunne jeg godt tænke mig et link til :)

  2. Hej Michelle. Dør monsterabladene, når man sætter dem i vand? Det ser så flot ud, men vil heller ikke rippe min plante, hvis ikke det holder længe:)

    1. Min plante var ved at dø, spørg mig ikke hvorfor, så jeg klippede de gode blade af. Det gjorde jeg i torsdags og indtil videre er der ikke nogen tegn på at de ikke kan overleve :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.