Et kedeligt mandagsantræk – STONEMUSE

Et kedeligt mandagsantræk

Ja, det er lidt kedeligt det her men det fungerede og passede/passer ret godt til det skizofrene vejr, som vi oplever for tiden. I dag, har jeg ikke så meget at sige. Jeg ville sådan bare tjekke ind og huske jer på hvordan jeg ser ud. Det er jo efterhånden ved at være længe siden jeg har vist mig selv herinde!

Jeg skal bruge min dag i København i dag, så vi er stået tidligt op for at være klar til et arrangement, som allerede starter klokken halv otte om morgenen. Det bliver ret spændende at se, om jeg kan holde mine øjne åbne hele dagen for jeg skal jo som sagt have mine otte timer, okay? Vi får se og husk at følge med på både instagram og snap, hvor jeg hedder stonemuse. Jeg har lavet en ny snapchat fordi jeg ikke kunne finde ud af at bruge det til at starte med, så husk at følge med på den nye. Jeg er ret sjov derinde, hvis jeg selv skal sige det.

Vi ses!

Stonemuse outfit aarhus 1Michelle NIelsen Blogger Aarhus 2
Stonemuse Michelle Nielsen 2 Stonemuse Michelle Nielsen
Stonemuse outfit aarhus 2

Shirt from H&M, MbyM jacket, pants from Minimum, Shoes from Adidas via. Sarenza

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.