Sådan slukker du for en persons Instagram story (uden at skulle unfollow’e)

Vil du gerne slukke for en persons Instagram stories, uden at stoppe med at følge personen? Så læs med her! Personligt, så elsker jeg at følge med via Instagram stories. Jeg elsker at dele derinde (jo jo, det er en snapchat kopi men jeg er vild med det) og jeg elsker at følge med hos andre, så der er mange instastories, som skal ses! Der er dog også mange, som jeg ikke gider at se – og derfor har jeg slukket for deres stories. Det er faktisk ret nemt. Og det virker.

At slukke for Instagram stories

Generelt, så er instagram jo ret god til at finde de personer, som de tror er relevante for en (jeg har rigtigt mange bloggere fra Aarhus i mit feed og det er skønt) men sommetider, der rammer den altså bare helt, helt forkert! Nogen følger jeg nemlig kun pga. deres flotte billeder og ikke for vide hvad de laver til dagligt. Kender I ikke det? Jeg vil gerne nøjes med at se deres feed og det kan man med dette lille trick.

Læs også: Sådan laver du skygger på din tekst i Instagram stories:

slukke for Instagram stories

slukke for Instagram stories

Sådan gør du:

Gå ind på instagram’s forside, hvor du får dit almindelige feed og instagram story. Tryk og hold så på det cirkulære profilbillede, som du gerne vil unfollowe og ikke længere se. Efter et sekund, får man så muligheden for at vælge “slå xxx’s historie fra’ og så gør man bare det. Voila! Farvel historie! Please don’t unfollow me. I’m not spammy. Right? See you on Instagram

Læs mere om Instagram og blogging lige her:

 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. EJ seriøst dagens bedste tip!!! Du har så ret og jeg har helt seriøst unfollowet folk, selvom jeg godt kan lide deres profil, men fordi de virkelig dræber insta storyen. Fra nu af er det jo ikke længere et problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.