Kender du også par stykker som deler lidt for meget på instastory?

Personligt, så elsker jeg at følge med via instagram story. Jeg elsker at dele derinde (jo jo, det er en snapchat kopi men jeg er vild med det) og jeg elsker at følge med hos andre, så der er mange instastories, som skal ses! Følger du også et par stykker, som du synes deler liiiidt for meget på deres instastory? Det gør jeg! Eller det gjorde jeg i hvert fald for nu har jeg nemlig været inde for at ‘unfollowe’ dem som deler lidt for meget på deres stories – det er faktisk ret nemt – og det virker.

Generelt, så er instagram jo ret god til at finde de personer, som de tror er relevante for en (jeg har rigtigt mange bloggere fra Aarhus i mit feed og det er skønt) men sommetider, der rammer den altså bare helt, helt forkert! Nogen følger jeg nemlig kun pga. deres flotte billeder og ikke for vide hvad de laver til dagligt, kan I følge mig? Det er bare mega smart, at man kan unfollowe en nogens stories, og nøjes med at følge med på deres feed.

Læs også: Verdens bedste app til typen der går (alt for) meget op i sit instagram feed

Sådan gør du:

Gå ind på instagram’s forside, hvor du får dit almindelige feed og instagram story. Tryk og hold så på det cirkulære profilbillede, som du gerne vil unfollowe og ikke længere se. Efter et sekund, får man så muligheden for at vælge “slå xxx’s historie fra’ og så gør man bare det. Voila! Farvel historie!

Please don’t unfollow me. I’m not spammy. Right?

;)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. EJ seriøst dagens bedste tip!!! Du har så ret og jeg har helt seriøst unfollowet folk, selvom jeg godt kan lide deres profil, men fordi de virkelig dræber insta storyen. Fra nu af er det jo ikke længere et problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.