Et indlæg om en pæn, pæn skammel (oh yes)

Kan man dedikere et helt indlæg til en skammel? Oh, well here I go! Det var egentligt meningen, at jeg ville bruge skamlen fra Ferm Living som et sengebord i soveværelset, men da jeg modtog det, så var det meget flottere end jeg troede, så i stedet skal den altså stå i stuen, hvor alle kan se den.

Eller…Grunden til at den endte i stuen, var faktisk at jeg en sen aften fik en idé om, at jeg ville rykke lidt rundt i stuen og flyttede derfor at andet lille bord ind i soveværelset og pludseligt var der ikke længere brug for skamlen i soveværelset alligevel. Så altså, nu står den i stuen og hygger med en af mine mange, mange planter.

Læs også: Opskrift på nemme donuts (det er nemmere end man tror)
skammel-fra-ferm-living-4 skammel-fra-ferm-living-3 skammel-fra-ferm-living-2 skammel-fra-ferm-livingDet er lige før, at jeg ikke gider at sende jer ind forbi Moodings, fordi der ikke altid er særligt mange af hver vare, men jeg kan alligevel ikke lade være. Selv, der kigger jeg ind forbi Moodings flere gange om ugen, I ved, bare lige for at se om der skulle være noget nyt, som kan pynte herhjemme. Det er sgu næsten for meget.

Der er forresten kommet vildt mange smukke ting fra Ferm Living derinde lige nu. Åh, åh.

Udgivet i samarbejde med Moodings og indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
  1. Jeg er også slem til, at flytte alle de fine møbler ud, hvor alle kan se dem. Så mit soveværelse er altid en smule kedeligere, at se på end resten af lejligheden (;

    – K

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.