Et indblik i mit kedelige liv (og lidt om at dele det ‘rigtige’ på sin platform)

Jeg har læst mange ting om mig selv online. Mange gode ting. Mange dårlige ting. At nogen gider bruge tid på at skrive negativt om mig er sgu… Ja… Lidt sjovt hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg er jo bare mig. Mig, som forsøger ikke at larme for meget og mig, som forhåbentligt kan inspirere dig (derude) lidt i hverdagen. That is all. Den bedste serie på Netflix? I got you! Nem, asiatisk mad? Yes, look no further! Det eneste som nogensinde har gået lidt mig på, er at nogen synes, at jeg er kedelig.

My ‘boring’ life

Jeg ved ikke helt hvorfor, at det lige er det, som går mig på. Måske er det fordi, at det inderst inde altid har været mit mål at være quote unquote kedelig og det går mig derfor på, at den måde, som jeg var valgt at bygge min platform op på, irriterer nogen. Wow! Det var en alt for lang sætning! Jeg håber at den giver mening. Det er jo egentlig fair nok, at have sådan om mig og det jeg laver. Jeg forstår bare ikke hvorfor man så ikke fjerner mig fra sit feed? Man kan decideret slukke for mig og alle andre mennesker, som man ikke kan lide at følge. Hvis man fjerner mig fra sit feed, så er problemet jo løst og alle er glade. Også mig.

Læs også: Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)

Jeg er sgu kedelig, i den forstand, at jeg ikke tager tunge emner op på nogle af mine kanaler. Det har været en klar strategi fra starten af. Eller i hvert de seneste mange år. Politik, drama og de der helt store tanker må du finde et andet sted. Jeg elsker at lave indhold som kan leve længe og som jeg kan opdatere løbende – og som ikke er decideret debatskabende. Det er ikke der jeg er stærk og jeg har ærligt talt ikke energien til det. Det kræver nemlig vildt meget og jeg synes, at det er vildt at nogen kan det!

Personlig vs. privat

Jeg er ikke privat. Jeg er personlig men jeg er ikke privat. Når jeg skændes med Andreas, når det kommer til politik eller når der når der noget i mit liv, i samfundet, eller wherever så bliver det ikke taget op hos mig. Der er f.eks. et par stykker, som har spurgt hvorfor jeg ikke deler mere om ‘Black Lives Matter’ og jeg er (det føler jeg i hvert fald) simpelthen ikke educated nok til det. Man kan mene, at det er en forkert måde at bruge din “store” platform på og det forstår jeg godt. Det er dog stadig mit valg og jeg må selv vælge hvad jeg vælger at dele og hvordan. Igen. Brug unfollow knappen og jeg er væk. Det er so simple bby.

Læs også: Sådan skal du samarbejde med en influencer (8 simple men vigtige tips)

Inden du skriver noget om en person på nettet

… Så husk, at du ikke ved hvad folk går igennem og husk, at det er mennesker som du skriver om. Mennesker som kan læse det, som du vælger at skrive. Hvordan ville du selv have det hvis folk skrev hvor kedelig du var? Igen. Der er skrevet mere (og objektivt set værre ting) om mig end at jeg kedelig, men nu er det lige eksemplet som vi kører med. Lol. 

Et argument som jeg ofte ser er at: “Jamen personen har en offentlig platform og derfor må hun/han/den være forberedt på det” og det er jeg simpelthen ikke enig i. Der skal selvfølgelig være plads til berettiget kritik. Altid. Men. Der er så meget, som jeg læser eller hører, som er så langt over stregen. Langt over stregen. Tænk dig om inden du trykker udgiv. Også selvom du er anonym. Det kan du tro at jeg gør.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.