Et godt tip | køb dine nye favorit smykker og spar op til 80% – STONEMUSE

Et godt tip | køb dine nye favorit smykker og spar op til 80%

Der dumpede lige en ret fed mail ned i min indbakke her til morgen, imens jeg stadig sidder her i sygesengen, og jeg tænkte at jeg hellere måtte give tippet videre med det samme. Senere i dag og ugen ud, holder JEWLSCPH nemlig deres populære udsalg, hvor man kan spare helt op til 80% på smykkerne!

I foråret, der fandt jeg min absolutte yndlingsring derinde (som har siddet på min finger lige siden) og jeg håber, at I også kan finde noget, som passer lige så godt til jer, derinde. Jeg tager derhen i løbet af ugen og ser hvilke lækre sager jeg ikke kan leve uden, så hold godt øje med los snapchattos.

Køb billige smykker i Aarhusskaermbillede-2016-09-07-kl-19-32-02soelvsmykker

Lagersalget finder sted i deres butik, JEWLSCPH, på Klostergade 3, 8000 Aarhus C og åbningstiderne er som følger: onsdag d.  7 september: 14-17.30, torsdag d.  8 september: 11-18, fredag d.  9 september: 11-18 og lørdag d.  10 september: 10-15.Der kan betales med MobilePay, kontanter og Dankort.

Vi ses!

Udgivet i samarbejde med JEWLSCPH

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.