Hvis du altid mangler en dåse kokosmælk så skal du læse med lige her:

Man mangler altid en dåse kokosmælk. Hvis I laver meget asiatisk mad, så kender I helt sikkert problemet! Man har snittet en masse grøntsager og har netop svitset hvidløget, løget og chilien af – og så finder man ud af at man ikke har mere kokosmælk.

Tørret kokos (mælk)

Det sker dog ikke for mig længere. For et par måneder siden, var jeg nemlig forbi min yndlingsbutik, Far East Trading på Banegårdsgade og der spottede jeg denne fine kasse med tørret kokosmælk. Jeg var blevet lidt træt af enten at mangle en dåse eller kun skulle bruge lidt fra en dåse. Den kostede 25 kr. og jeg glædede mig til at komme hjem og bruge den i køkkenet.

Læs også: Cremer og spicy sriracha dressing (som er perfekt til salat)

Jeg lavede min asiatiske ret, som jeg plejede og da jeg kom til trinnet, hvor kokosmælken skulle i, så kom jeg 2-3 spsk af den tørrede version direkte i retten og toppede med en smule vand. Og retten endte med at smage, som den plejede! Mega nemt og mega billigt. Der er til mange retter i sådan en kasse.

Det var blot et lille tip herfra! Det er en lille ting, men det har været simpelthen været en lifesaver de seneste mange gange, at jeg har været i køkkenet. I går, der orkede jeg ikke handle, så jeg forsøgte mig med en ‘tøm køleskabet’ ret, som endte med at smage helt, helt fantastisk. Jeg skal nok dele opskriften inden længe, da den bare havde alt, som en god, fyldig ret med kokosmælk, skal have!

Læs også: Opskrift på nem og spicy salsa (med tomat og peberfrugt)

Nu vil jeg hoppe i tøjet og drikke endnu en kop kaffe. Jeg har et møde om ikke så længe og jeg har stadig ikke fået taget bukser på. Full disclosure. Jeg skriver ret mange af mine morgen mails uden bukser og det er fantastisk, at jeg har muligheden for det.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.