Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk)

Er du på jagt efter et godt hotel i Tokyo? Så skal du bare læse med her. Først… Er det for meget at tage til Japan igen. Du ved, sådan senere på året? Det er det måske, men jeg får simpelthen helt ondt i maven. Ej, okay, så vildt er det ikke.

Men. Jeg får så meget LÆNGSEL efter at komme tilbage, når jeg laver guides til det sejeste land i verden. I dag, så skal det handle om det bedste hotel som vi boede på Tokyo. Efterhånden, så har vi boet på ret mange i den by, men det her (som vi bookede helt vildt sent) er klart det, som vi bedst kunne lide.

Godt hotel i Tokyo

Hotellet hedder Hotel Niwa og det ligger i Chiyoda, som er et område i Tokyo, som vi ikke kendte meget til, før vi ankom til hotellet. Området er egentlig ret stille, men det passede super godt til os, da vi havde brug for lidt peace and quiet efter at have været rundt i den enorme by hele dagen. Hotellet ligger i et stille område, ja, men der var stadig gode barer, restauranter, 7-Elevens (vigtigt) lige udenfor hotellet – og så var stationen 5 minutter væk.

Vi kom af med ca. 3500 kr. for 5 nætter så det var en god pris for Tokyo. Selve værelset var tiny, men det var rent og meget autentisk med skydedøre, masser af træ, kimonoer, og selvfølgelig, et japansk toilet med det hele. Det var bare godt!

Læs også: Spar penge i hverdagen (15 tips du selv kan bruge)

Godt hotel i Tokyo
Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk) 2
Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk) 4
Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk) 6
Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk) 8

Okay, det har helt kort om det hotel, som vi boede på de første dage på vores seneste tur til Tokyo. My love. Leder du efter længere guides og anbefalinger til verdens sejeste by, så vil jeg anbefale dig, at læse nogle indlæggene nedenfor. De er også et læs værd, hvis jeg selv skal sige det! Jeg har også delt en masse stories ovre på min Instagram, som du kan tjekke ud lige her. Ses derovre!

Andre guides til Japan

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
At gå fra by til forstad del 1
Opskrift på nem chiliolie (du kan og VIL hælde den på ALT) #1
Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i...
Opskrift på hurtigt naan brød (kun 30 min og uden gær)
Endelig har vi fibernet (og det skal du også ha’)
Sådan får jeg råd til at rejse *del 2*
Nem iskaffe med kondenseret mælk
Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (kun 15 minutter)