Et frokost tip » hvis du vil forkæle dig selv lidt, så skal du bestille sushi herfra

Det, jeg elsker ved at arbejde hjemmefra er, at jeg ofte har mulighed, for at tage mig god tid til at lave frokost – men i torsdags var der ‘desværre’ fart på – så derfor stod jeg med valget mellem en kedelig rugbrødsmad (som jeg ikke kan fordrage) ellers så, kunne jeg vælge at leve efter yolo princippet og hente noget lækkert sushi. Det blev det sidste og det var så godt, at jeg blev nødt til at lave et lille skriv om det! Jeg hentede min sushi fra Oihii, som er et sted, hvor jeg kun spist running sushi, men det var det eneste sted, som havde åbent til frokost, så jeg gav det et forsøg og bestilte nogle af mine favoritter. Laks, rejer, og masser af avocado.

 

Er det byens bedste sushi? Nej, det mener jeg faktisk ikke det er (prisen for den bedste sushi i Aarhus går nemlig til Karma) men passede det bare rigtigt godt til en sulten asiat, der havde frokost pause? Ja, det gjorde det og jeg ville gøre det igen! For alt på billedet her, ej okay, der mangler 4 stykker, da jeg var monstersulten da de her billeder skulle tages, så jeg kunne ikke lade være med at spise et par stykker, kom jeg af med 180 kr., så det var lidt dyrt for en frokost, men jeg synes faktisk, at det var pengene værd.

 

Læs også: Opskrift på nemme tortillas (er virkeligt gode til næsten al slags fyld)

Hermed er det tip givet videre!

Udgivet i samarbejde med Just Eat.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.