Vores erfaring med salg af ejerlejlighed (i Aarhus)

Erfaring med salg af ejerlejlighed

Erfaring med salg af ejerlejlighed. I Aarhus. Del 2. Phew. Jeg håber at du allerede har læst del 1. Ellers skal du altså lige gøre det først. Find det indlæg lige her: “Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1“. Vi er i fuld gang med at sælge vores lejlighed og processen startede tilbage i November 2020. Ret vildt at der allerede er gået så meget tid, siden jeg begyndte på det her indlæg. Vildt!

Erfaring med salg af ejerlejlighed

Som jeg skrev i forrige indlæg og ja, det er vist et gennemgående tema gennem hele denne proces, så går tiden vildt hurtigt og vildt langsomt på samme tid. Det hele skal selvfølgelig gøres ordentligt, men vi er også så klar til at rykke. Der har været alt for mange helligdage i min optik. Lol. Anyway. Nu er vi i 2021 og vi starter med d. 5. Januar, som er den første tirsdag i det nye år. Vi hørte desværre ikke noget fra advokat før den dato. Læs med!

5. Januar

Det har været nogle lange juledage og tiden har sneglet sig afsted. Jeg keder mig aldrig, sådan rigtigt, men de her dage har været så sygt langsomme. Tirsdag d. 5. Januar klokken 16 var sidste dag, at købers advokat kunne komme med indsigelser. De kom selvfølgelig om tirsdagen klokken 15. Det var heldigvis en kort og overskuelig liste med krav og spørgsmål, som vi sagtens kunne gå med til. Vi skulle bare lige finde nogle dokumenter.

Klokken blev dog hurtigt sen eftermiddag og vores mægler skulle også videre på fremvisning, så vi kunne ikke nå at sende noget retur før end of day. Så. Vi måtte vente endnu en dag.

Læs også: Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1

6. Januar

Om morgenen, så fik vi mail om at advokat har godkendt vores indsigelser og at handel dermed var godkendt. Vi blev vildt glade og jeg kunne ikke lade være med at dele en lille teaser på Instagram. Et par timer senere, så fik vi besked om at handlen altså ikke var 100% igennem endnu. Typisk. Jeg slettede opslaget. Lol.

Køber, eller rettere deres bank, manglede at sende en vurderingsmand ud, som endeligt kunne godkende handlen. De havde allerede fået godkendt lånet af deres bank, men der skulle lige en vurderingsmand ud, alligevel. Vente vente vente. Vi kunne ikke få information om hvor længe sådan noget tog, så vi måtte bare blive ved med at vente vente vente.

7. Januar

Normalt ville det ikke gøre noget med al den ventetid, men vi stod med en betinget købsaftale og kunne ikke rigtig rykke på det før vores lejlighed var 100%. I de her dage, så har jeg virkelig fundet ud af hvor *knyttet* min sindstilstand er til min forretning. Jeg har virkelig svært ved at skabe og være tilstede på mine kanaler, når der er noget, som ikke spiller og når mine tanker er et andet sted. Det er pisse irriterende tbh. Det er også pisse privilegeret at tage en pause når jeg har brug for det. Og jeg ved det.

8. Januar

Klokken 10 så fik vi en mail fra vores mægler Camilla. Hun ville gerne kigge forbi med et ‘SOLGT’ skilt den aften fordi at nu… så var den sgu solgt! Det føles mega dejligt og underligt. På den ene side, så er det dejligt, at det er gået hurtigt (reelt, så solgte vi på 6 dage, men pga. alle helligdage, advokat og bankhalløj, så tog det sin tid). På anden side, så jeg er ked af at skulle flytte. Det er en gammel dame vi bor, med alle de skavanker som hører med, BUT we love her. Og vi troede egentlig også at vi skulle bo her i mange, mange år dengang vi købte den.

We bought a house!

Vi endte ‘kun’ med at bo her i 2,5 år. Det er ingen tid. Pga. corona blev vi lidt kulrede (okay, Andreas siger, at vi kiggede på huse inden, men whateverrr) og så havde vi (ligesom mange andre) lidt ekstra tid på hænderne. Den tid blev til lidt ekstra søgninger på 1970’er boliger. Det er den stil som Andreas elsker. Og! Så var der sgu et kæmpe ud hus til salg. Der var dæleme også åbent hus. Åbent hus blev til et bud. Bud blev betinget af salg af lejlighed. Og nu står vi her. Vi overtager 1. Februar og det bliver et KÆMPE projekt – og nu spørger jeg, ligesom sidste gang vi flyttede: “Er savssmuldstapet ikke ved at blive moderne igen?

Læs også: At gå fra by til forstad del 1

Erfaring med salg af ejerlejlighed

Erfaring med salg af ejerlejlighed

Det var et lille indblik og en lille ‘dagbog’ over vores erfaring med salg af ejerlejlighed. Jeg håber, at det var interessant for dig! Husk at du også skal læse del 1: “Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1“. Åh. Vi skal igang med et kæmpe. Som i et kæmpe projekt. Det meste i huset, indvendigt, skal ned. Så det bliver spændende. Og sindssygt dyrt. Jeg skal selvfølgelig nok dele meget mere og have DIT input til alt, som der skal laves. Åh. Alle de beslutninger. Som altid, så ville jeg elske at hænge ud med dig ovre på Instagram, så husk at følge med der. See you there.

*OmG*

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Søvn rutine for baby på 4 måneder
Opskrift på nem chiliolie (som du kan og VIL hælde den på ALT) #1
Pankopaneret torsk (en basis opskrift)
Opskrift på vietnamesisk pho suppe (ægte asian vibes i køkkenet)
Støtte til ryggen (og en lifesaver imens jeg er på barsel)
Min fødselsberetning (del 3)
Opskrift på ovnbagt kylling med honning og sennep
At gå fra by til forstad del 1