Vores erfaring med Odder VVS (så har vi sgu været *husejere* i 1 måned)

Vores erfaring med Odder VVS. Som jeg skrev i forrige indlæg, så har vi haft virkelig mange håndværkere på besøg og vi har haft både dårlige og gode erfaringer. Faktisk har vi overraskende mange gode erfaringer med håndværkere – og jeg ved ikke om det er fordi, at vi bor i en lille by nu eller hvad det er, men de er alle sammen bare så søde og kan hurtigt lige svinge forbi på de mest random tidspunkter, fordi ‘de lige bor i nærheden’ som de siger.

Erfaring med Odder VVS

Vi har kun haft en enkelt dårlig oplevelse indtil videre. Jeg ser mig selv, som en meget large person og jeg har egentlig heller ikke lyst dedikere space herinde til dårlige oplevelser (jeg deler helst de gode) men jeg ville alligevel dele denne. Måske det bare er mig, som er forkert på den? Det må du selv tage stilling til efter at have læst indlægget her.

Sagen er den, at vores gulvvarme på bådeværelset ikke virkede dengang vi flyttede ind. Det skulle hurtigt løses, da det kunne betyde, at et rør var sprunget, da der var et par dage med seriøs frost inden vi overtog huset. Vi havde også et brusearmatur, som skulle op og et almindeligt armatur til badeværelsesvasken. Vi ringede derfor til Odder VVS, som vi fandt i den lokale avis. Vi tjekkede online og de virkede legit med en aktiv Facebook side, dog ingen anmeldelser.

Læs også: Vi har været husejere i en måned *1 month update*

Erfaring med Odder VVS

En højere regning end forventet

Jeg arbejder hjemme de her dage, så jeg kan tage tid på de forskellige håndværkere, som der er på besøg. Ikke at jeg decideret tager tid, men jeg noterer alligevel hvor langt tid de bruger, hvis nu der skulle blive et problem. VVS’eren fra Odder VVS brugte præcis én time hos os. Det tog ham 5 minutter at konstatere at der manglede batterier i vores gulvvarmebetjening. Lol. Okay vores fejl, men heldigvis, så var det ‘bare’ det som var problemet.

Derefter brugte han omkring 40 minutter på bruseren og jeg tænkte, at han da ikke kunne nå at sætte armaturet i vasken på, på så kort tid, hvis vi skulle holde os under en time. Det kunne han dog og han var færdig med den på 5 minutter. Altså han var hos os i under en time. Jeg forventer, at han måske også tæller kørsel med plus det løse, så jeg forventede en regning for to timer. Vi fik selvfølgelig en regning på 3 timer. Det var alligevel vildt.

Vi brokkede os med det samme

…over telefonen, selvfølgelig, men de ville ville rykke sig. Jeg synes, at det er for dårligt og ja, det er kun én time, men jeg hader at blive snydt. De kommer aldrig til at se det her indlæg, hvilket er helt okay. Jeg ville bare dele min erfaring. Gulvvarmen virker ikke lige nu, her en uge senere, og jeg håber det er forbi, at han satte nogle dårlige batterier i.

Læs også: Erfaring med salg af ejerlejlighed

Erfaring med Odder VVS

Moralen er…

… at vi hvis du endelig finder en god håndværker, så spørg dem om de kan anbefale nogle andre. Vores malere anbefalede en elektriker, og vores elektriker anbefalede en mand, som kunne hjælpe os med køkken opsætning. The list goes on. Vi fik også anbefalet en VVS’er men han var ret booket op, hvilket må være et godt tegn, og fordi vi blev lidt for ivrige, så fandt vi en, som vi ikke havde fået anbefalet. Det sker ikke igen.

Voila. Det var vores erfaring med Odder VVS. Vi bor ikke i Odder btw, men i én af de byer, som de dækker. Vi ses ovre på Instagram, hvor jeg lover at deler lidt mere hyggelige ting. Lol. Odder VVS er ikke på Trustpilot og derfor følte jeg mig nødsaget til at skrive det her indlæg.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1
7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)
Sådan skal du samarbejde med en influencer (del 1)
Vores erfaring med salg af ejerlejlighed (i Aarhus)
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
50% færdigbagt (og en lille life update)
Min fødselsberetning (del 1)