Vores erfaring med CULT FURNITURE (og et kig på vores nye spisebordsstole)

Det er lidt vildt hvor meget de her billeder ikke ligner vores spisestue længere. Eller. Det ligner vores spisestue, men jeg har rykket så meget rundt på stolene, tingene på bordet, sagerne i vindueskarmen og planterne, at det ikke helt ser sådan her ud længere. Nå men altså, i dag, så skal det handle om vores stole i spisestuen.

Erfaring med CULTFURNITURE

Efter vi flyttede ind, i næsten to måneder, så sad vi på stole, som jeg havde fundet udenfor vores dør (storskrald, we love you) og de fungerede, men de var ligesom ikke perfekte eller drømmestolene. En dag, så besøgte jeg Cult Furniture, som jeg faldt over, imens jeg ledte efter stole på nettet – og jeg brugte mere tid end jeg vil indrømme på at kigge på deres stole – der var nemlig så mange forskellige stole at kigge på. Imens jeg klikkede rundt, så var jeg dog sikker på, at jeg ikke ville have fire ens stole. Så det var lidt af et puslespil!

Læs også: Små køb som gør en KÆMPE forskel (et kig ind i vores ‘tomme’ stue)

Erfaring med CULTFURNITURE

Erfaring med CULTFURNITURE

Erfaring med CULTFURNITURE

Erfaring med CULTFURNITURE

Links: Sorte ‘Brooks’ spisebordsstole, Metal ‘Standard’ spisebordsstole

Det blev dog ikke fire forskellige stole og jeg endte med at klikke to ‘sæt’ stole hjem – og det fungerer vildt godt synes jeg. Jeg tror, at jeg vil betegne vores indretnings-stil som eklektisk, så blandede stole skulle der til!

Cult Furniture sender fra England, så jeg var lidt spændt på leveringstiden, men de ankom efter få dage (samlet og det hele) og jeg satte vores gamle stole ud på gaden igen. De blev hapset med det samme – og vi tog hurtigt vores nye stole i brug. Yay! Jeg har forresten fået et par spørgsmål omkring kvaliteten af stolene på Instagram og der er umiddelbart ikke noget at sætte en finger de. Begge stolene er ‘tunge’ i det. På den gode måde I ved. De er også behagelige i det, så de krydser alt af hos mig. Er de ikke fine?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
 1. Hej, dit billede som du tidligere har fortalt du har været heldig at finde på et loppemarked, er titlen “tema: Farver i kombination?
  :-)

   1. Jeg føler jeg har set det før et sted, eller noget meget lignende, synes simpelthen det er så smukt. Du har ikke kunne tyde signaturen vel? Det ligner et H i begyndelsen :-)

    1. Ah, øv, jeg håbede lige du vidste at du vidste noget om det. Vi er SÅ glade for det billede!
     Jeg har søgt tidligere på forskellige kombinationer af bogstaver, men kan simpelthen ikke tyde det :/

 2. Hej, maleriet som du tidligere har nævnt du har fundet på et loppemarked, er titel på det “Farver i kombination?
  :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.