Erfaring med BERRY ALLOC (vores fake sildebensgulv)

Erfaring med BERRY ALLOC (vores fake sildebensgulv) 1

Erfaring med Berry Alloc. Hvad er det for noget? Jo det er såmænd bare navnet på det gulv, som vi fik lavet på mit kontor. Der har været et par spørgsmål omkring hvorfor vi valgte at skifte gulvet på mit kontor (især fordi vi gerne ville beholde husets ‘gamle’ stil) men for at gøre en lang historie kort, så var der et gulvtæppe i det her store rum, dengang vi købte huset.

Det fjernede vi og under tæppet fandt vi et stort hul igennem hele gulvet og ret store niveau-forskelle, fordi der engang havde været to rum, i stedet for ét stort. Vi vidste godt, at gulvet under tæppet skulle fikses, men vi vidste ikke hvordan og hvor meget kunne reddes, før vi rev gulvtæppet af. Det stod ikke til at redde ift. til prisen, så vi lagde nyt gulv over. Vi snakkede både om nyt tæppe, et bred liste, slibning af gulvet, det hele, men rent prismæssigt og udseendesmæssigt, så gav det mening at vælge det gulv, som vi endte med.

Erfaring med Berry Alloc

Som jeg delte på Instagram undervejs (du kan se et highlight med hele processen, hvis du har Instagram) så havde vi selvfølgelig nogle problemer. Selvfølgelig. Det har vi altid, når vi går i gang med projekter herhjemme. Denne gang var det pga. den forhandler, som vi købte af. Da de sidste stykker skulle lægges, så var der flere hjørner af træet som var helt ødelagt – og butikken mente, at det var vores skyld, vi skulle ha’ kigget alle kasser igennem ved modtagelse.

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan ikke stå i min indkørsel med en travl fragtmand og kigge alle (30) kasser igennem, før jeg kan skrive under på modtagelse. Derudover, så ville jeg ikke kunne returnere en kasse, hvis jeg havde skåret den op – vi havde selvfølgelig købt ‘for mange’ kasser, så vi var sikre på at vi havde nok. Man kunne ikke se fejlen udenpå.

Læs også: Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)

Erfaring med Berry Alloc
Erfaring med Berry Alloc
Berry Alloc
Berry Alloc

Farve og pris

Anyway! Efter at have skrevet en dårlig anmeldelse af forhandler, så gik de med til at betale for de pakker, som var ødelagte ved modtagelse. Jeg kommer ikke til at skrive *hvem* det var, men du kan skrive, hvis du vil have info på det. Gulvet kan fås mange forskellige steder og vi har købt det i farven Charme Light Natural og er fra mærket Berry Alloc. Vores kostede omkring 250 kr. pr. kvadratmeter, men fordi der er så mange forhandlere af gulvet, så er der også forskellige priser, men vi købte det til den pris.

Det tog en håndværker omkring halvanden dag at lægge. Vi har haft gulvet på et stykke tid nu og har umiddelbart ikke så meget at sige til det. Det er super fint og jeg synes, stadig at det er flot. Jeg har allerede spildt kaffe på det, jord fra mine planter og lidt forskelligt – men det har været nemt at fjerne. Det knirker lidt, men håber lidt at træet lige skal arbejde lidt, men ellers er det ikke noget, som jeg ikke kan leve med. Således! Et lille indlæg omkring vores erfaring med Berry Alloc gulvet. Du kan se et lille stykke af gulvet ovre på min Instagram, både her og her.

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
20 ting du skal komme i kurven når du besøger et asiatisk supermarked
Fyld til bao buns (en guide simpelthen)
Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)
Lyn wok (30 min) med rejer, østershatte og soja
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus (9 labre steder du skal kende)
Min fødselsberetning (del 1)
Opskrift på nem fried chicken