“Er du introvert eller ekstrovert? Hvorfor valgte du at blive selvstændig?” – STONEMUSE

“Er du introvert eller ekstrovert? Hvorfor valgte du at blive selvstændig?”

Det var en skøn overraskelse at se det her indlæg i mit feed i morges. Eller. Helt overrasket var jeg selvfølgelig ikke, da jeg allerede havde fået besked om at det her interview ville blive udgivet i dag – men den 4. december sneg sig alligvel lidt ind på mig. For et stykke tid siden blev jeg interviewet af Scribbly, som i december interviewer en iværksætter hver eneste dag. I dag, er det så kommet til mig og jeg er faktisk ret stolt over mine svar – jeg lyder jo helt som en cool person – og jeg er spændt på at høre, om I mon synes det samme!

Åh, det er nok det fineste interview nogensinde, spørgsmålene er virkeligt gode – og er det jo også bare fedt, at se mine svar som ‘quotes’ igennem hele interviewet. Læs med lige her og hav så en skøn søndag, ikke? Jeg har taget hul på min kaffejulekalender, min bolchekalender og og min vingummikalender, så jeg er godt kørende.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Rigtig godt interview! Jeg kan sætte mig helt vildt ind i dit svar omkring introvert/ekstrovert. Jeg har det præcist på samme måde, især det med at virke introvert, fordi man ikke bare snakker for at snakke, selvom man egentlig ikke er det. Hader bare small-talk! Haha
    God søndag :-)

    1. Tak skal du have! Og hvor er det fedt at høre – jeg hader fandme også smalltalk, men jeg er heldigvis blevet bedre til det de seneste år – jeg føler mig dog sommetider som en faker når jeg fyrer den samme smøre af igen og igen! :)

  2. Tusind tak fordi du gav dig tid til at være med i julekalenderen – du er virkelig inspirerende og bestemt værd at citere! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.