Er du fra Aarhus? Så skal du altså lige læse med her:

Jeg får stadig et kæmpe smil på læben når jeg vågner om morgenen og går ind i stuen. Jeg mener, se lige vores fantastiske væg, altså! Som jeg skrev i det her indlæg, så ville jeg lige sende lidt kærlighed over til Ulrik Myrtue’s projekt, det er ham som har malet vores flotte væg, som går ud på at han og 3 andre gerne vil male et kæmpe gavlmaleri i Skt. Anna Gade her i Aarhus. De skal dog bruge 15.000 kr. til projektet og derfor har de oprettet en boomerang, hvorigennem man kan støtte op!

Man kan støtte op om et fedt projekt og samtidigt gøre Aarhus endnu smukkere. Donerer man beløb mellem 500 og 1000 kr. så får man en original tegning af Ulrik Myrtue, så der er ingen grund til ikke at donere.

ulrik-myrtue-3
 

ulrik-myrtue-2  

ulrik-myrtue-1
 

ulrik-myrtue
 

Man hjælper med at gøre byen smukkere og får endda noget pænt kunst til sin væg. Doner penge ovre på deres boomerang og læs mere om projektet på deres side på Facebook. Han er sgu sej den fyr.

Husk forresten også at følge ham på instagram (@ulrikmyrtue), det er altså ret interessant!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

3 Comments
  1. Han er vildt sej – og hvor er det en fed væg, I har jer. :)
    En af mine brødre boede på et tidspunkt i et gammelt hus i Risskov, der skulle rives ned snart. I deres store stue i kælderen malede Myrtue et virkelig fedt kæmpe vægmaleri. Ret ærgerligt, at huset senere skulle rives ned, men omvendt er det også en del af charmen ved sådanne projekter – at de ikke holder evigt, og ændrer sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.