Jeg har prøvet ‘den bedste pizza i Aarhus’ og er den så god som de lover?

Efter Smag Aarhus kårede Fratelli Pizzaria som byens bedste, det skete ved en stor afstemning blandt alle deres læsere, så har jeg haft lyst til at prøve deres pizzaer og for et par dage siden, skete det endeligt! Andreas og jeg har vores faste pizza-pusher som vi elsker (og bestiller fra et par gange om måneden, host host) men nu var det på tide at udvide vores pizza horisont, så hello, Fratelli Pizzaria!

Vi bestilte, pizzaen ankom med Just Eat og det så nogenlunde sådan her ud. Næsten. Maden kom selvfølgelig i pap-æsker og foliebakker, men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at anrette det på vores fine ‘Salt’ stel (reklamelink) fra Broste Copenhagen.

Læs også: God morgenmad og brunch i Aarhus – 3 nye og gamle steder du skal kende

Okay, det ser pænt ud. Hvordan smagte det så?

Det smagte ret godt. Det smagte faktisk rigtig godt og især deres ‘Antispasto Misti’ med tre forskellige salami, pecorine ost, hvidløgsbrød og pesto (tror det er er den bedste pesto jeg har smagt, no lie) var en vinder hos mig!

For kun 45 kr. fik man nemlig en masse, små lækkerier, som man kan nyde alene eller sammen med sin pizza og det smagte simpelthen så skønt. Kvaliteten var høj og man fik virkelig value for money.

Læs også: 5 gode restauranter i Aarhus (som SKAL besøges)

Nu til pizzaerne. Jeg var ikke blæst bagover af dem, selvom jeg synes, at de var god. Jeg synes, at ‘vores sted’ (Pizza og Pasta Service er bedre) men det kan sagtens være fordi, at vi ikke har været hele menukortet igennem endnu og ikke har valgt ‘vores’ pizzaer, endnu. Det må komme an på en prøve, synes I ikke?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

3 Comments
  1. Jeg var sket ikke imponeret. Det smagte da fint jo, men ikke den bedste :-) Hos mig er margarita hos Pizza Propia endnu den bedste :-) Men har selvfølgelig ikke prøvet hele menukortet det andet sted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.