Er der seriøst til 40 brusebade i denne lille flaske?

Reklame /// Koncentreret brusegelé fra Yves Rocher. That’s what it’s about today. Jeg er heldig fordi, at jeg har mulighed prøve produkter, som jeg normalt ikke ville gribe ud efter. Nu skal du høre hvorfor jeg probably ikke ville gribe ud efter denne flaske – det er simpelthen fordi, at flasken er LILLE og jeg er altså en vask-hele-kroppen kind of girl. Det ligner at der slet ikke nok i den lille beholder? Det er der heldigvis!

40 brusebade

Andreas driller mig altid, men jeg bruger meget tid i bruseren, da mit tykke hår tager tid at vaske. Når balsamen er i, så vasker jeg hele min krop grundigt, gerne med klud, og vi snakker grundigt. Det er mellem tæerne. I ørerne. Over det hele. Might as well være grundig, nu hvor jeg alligevel venter på mit hår. Anyway, det som jeg ville frem til, er at det er en vigtig del af min baderutine at bruge sæbe til at vaske mig.

Læs også: 5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (hvor jeg har fundet LABRE sager)

Det skal helst være en drøj sæbe og det må man sige at de her badboys er! De seneste mange måneder, så har jeg brugt de koncentrerede brusegeléer fra Yves Rocher, som ikke fylder noget som helst (jeg havde også min favorit med i tasken til KBH forleden) og som dufter helt fantastisk. Det er ret vildt! Tryk på flasken og så kommer den rigtige mængde ud i din håndflade. Det er ret imponerende at skumme mængden op under bruseren, da det føles som om, at der kommer mere og mere sæbe i hånden, selvom man godt ved, at der ikke gør det.

Mindre plast

At flasken er mere kompakt og lille, betyder også, at den indeholder 2 gange mindre plast, og at den optager 5 gange mindre plads ved transport. Der kræves desuden en mindre mængde brusegelé ved hvert brusebad, hvilket er godt for både huden og for miljøet. Som med mange andre Yves Rocher produkter, så er brusegeléerne produceret i Bretagne (som jeg gerne vil besøge) i Frankrig. Den genanvendelige flaske er af 100 % genbrugsplast** og ser smuk ud i bruseren. Ja. Det er også vigtigt.

**Uden tilsætninger

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.