Er blogging død? Mine tanker om blogging:

Så er jeg tilbage fra Budapest, hvor jeg har tilbragt en hel uge. Der er en kæmpe mad guide på vej for syv dage bliver til mange restaurant besøg. Imens vi var afsted, så har jeg holdt en lille ferie fra bloggen herinde. Jeg tager altid på ferie med intentionen om at lave gode indlæg fra turen hver dag, men jeg ender altid at holde helt fri. Jeg ser jo også bloggen som en del af mit arbejde, så det er måske meget naturligt, at jeg har det sådan. I ved, at jeg er jo på ferie. Så der skal ikke arbejdes.

Læs også: Den ultimative spiseguide til Budapest (her kan du få god mad i Budapest)

I dag trak jeg mig træt ud af sengen, for at drikke kaffe med fineste Stinna, som jeg skød opskrift videoen med inden jeg rejste afsted og vi kom til at snakke om blog-værdi, inspiration og meget andet som var blog relateret. Det gav mig fornyet energi til at komme igang med bloggen igen og jeg sidder lige nu og skriver på et tidspunkt, som jeg normalt ikke sætter af til at sidde foran computeren. Det satte dog også gang i nogle tanker, som har rumsteret i mit hoved i en periode nu.

Er blogging død?

Svaret er nok ja men kun i den forstand, som vi kender den. Personligt følger jeg kun en brøkdel af de blogs som jeg læste engang og de fleste af disse var modeblogs. Nu bliver man (eller det gør jeg i hvert fald) mættet af nye køb, hvad seje typer har på og ‘i dag lavede jeg det her’ på Instagram, så en blog, skal i dag have noget ekstra. Noget, som man ikke kan få på Instagram.

Nu skal man have noget på hjerte, det skal være noget som ens læsere kan gemme og tage frem igen (hvilket nok også er en del af grunden til at mad-blogs altid har haft en stor følgerskare og dedikerede læsere) og så er det altså ikke længere nok at poste billeder af et par nye sko. Hvem gider egentligt også læse et helt indlæg om dem? Det gør jeg i hvert fald ikke.

Læs også: Opskrift på ovnbagte og sunde kyllingenuggets med kokos og lime

Okay, det var en lille tankestrøm fra mig. Nu vil jeg hoppe tilbage i sofaen for at se videre på en ny serie, som Andreas og jeg er begyndt på – vi var så heldige at have Netflix i vores AirBnb lejlighed i Budapest (det var så lækkert med Netflix når man skal slappe af på sofaen efter en dag med lange gåture og faren vild i byen) og der blev vi nærmest helt afhængige. Jeg tænker at lave et indlæg om serien på et tidspunkt for den skal I også se. Hav nu en skøn påske!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

10 Comments
 1. Jeg har faktisk skrevet et indlæg som kommer i næste uge, om hvorfor vi bloggere skaber værdi, netop fordi jeg hørte en podcast, hvor der blev stillet selvsamme spørgsmål, om blogging var død! ret spændende emne :D

  1. Nice glæder jeg mig til at læse – og dejligt at du er kommet med på podcast bølgen ;)

 2. Spændende emne at tage op, og jeg tror at du har helt ret. Det helt umiddelbare hverdagsnære tror jeg stadig vil være der, men at give noget mere kommer mere og mere i fokus. Det er spændende hvor vi er om et år.
  Til gen gæld er jeg sådan en der ikke gider følge madblogs, fordi jeg tit ikke kan bruge det her og nu – men når jeg så skal lave mad, så googler jeg altid en opskrift frem fra en blog jeg kender til… I den daglige bloglæsning søger jeg mere hygge og personlighed og historier frem for tips og tricks.

  1. Rigtigt med det hverdagsnære og personlige :)

   Og ja, jeg følger også kun nogle få mad-blogs slavisk, men jeg kan se at der på de blogs, er meget trofaste følgere. Det er fedt at se :)

 3. Hej Michele, jeg kommer lige med et lille sidespring.
  Ejer du stadig et par Ray-Ban meteor, og er du i så fald interesseret i at sælge dem? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.